Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Prime Video onthult officiële teaser trailer en extra beelden van Mammals

In Mammals komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met acht miljard mensen nadat we 'de ware' hebben gevonden?

Mammals volgt het verhaal van Jamie (James Corden, Carpool Karaoke), een chef-kok wiens wereld in elkaar stort wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine (Melia Kreiling, Filthy Rich (US)). Jamie gaat op jacht naar antwoorden met behulp van zijn zwager Jeff (Colin Morgan, We Hunt Together). Door deze jacht worden ook de scheuren in Jeffs huwelijk met Jamie's zus Lue (Sally Hawkins, Little Britain) groter.

De zesdelige dramedyserie, geschreven door tweevoudig Olivier en Tony Award-winnaar Jez Butterworth, gaat over de complexiteit van het huwelijk: er is verdriet, rouw, spanning, liefde, vriendschap, verraad en een vleugje magisch realisme.

De serie is geregisseerd door Stephanie Laing (Made for Love, Physical) en geproduceerd door Street Hassle in samenwerking met Vertigo Films en Fulwell 73. De serie gaat op 11 november wereldwijd in première op Prime Video.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mammals