Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video geeft trailer vrij voor donkere comedyserie Mammals

Prime Video geeft trailer vrij voor donkere comedyserie Mammals

Mammals komt binnenkort naar Prime Video, en de streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven waarin de donkere comedyserie wordt voorgesteld.
James Corden en Sally Hawkins spelen de hoofdrollen in Mammals. De serie onderzoekt het huwelijk en wat er kan gebeuren nadat je de 'ware' hebt gevonden. Alle zes afleveringen van de serie zijn op vrijdag 11 november beschikbaar om te streamen. Melia Kreiling en Colin Morgan spelen ook rollen in de serie.

Prime Video onthulde meer over de serie in een persbericht:

"Vandaag onthulde Prime Video de officiële trailer en nieuwe beelden voor de aankomende donkerkomische dramaserie Mammals, met Emmy-winnaar James Corden en Sally Hawkins in de hoofdrollen. Alle zes afleveringen van Mammals gaan op vrijdag 11 november in première, exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld.

In de nieuwe Original-serie komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met 8 miljard mensen nadat we 'de ware' hebben gevonden? Kunnen we trouw blijven aan de beloften die we nastreven als we tenslotte niet allemaal gewoon zoogdieren zijn?

Mammals

Mammals volgt het verhaal van Jamie (James Corden, Gavin & Stacey), een chef-kok wiens wereld implodeert wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine (Melia Kreiling, Salvation). Jamie gaat op jacht naar antwoorden met de hulp van zijn zwager Jeff (Colin Morgan, Humans). Door deze jacht worden ook de scheuren in Jeff's huwelijk met Jamie's zus Lue (Sally Hawkins, Tipping the Velvet) groter.

Geschreven door tweevoudig Olivier en Tony Award winnaar Jez Butterworth, gaat Mammals over de complexiteit van het huwelijk: er is verdriet, rouw, spanning, liefde, vriendschap, verraad, en een vleugje magisch realisme. De serie is geregisseerd door Stephanie Laing (Made for Love, Physical) en geproduceerd door Street Hassle, in samenwerking met Vertigo Films en Fulwell 73."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten