Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Het aankomende derde seizoen van Manifest geeft antwoorden en is nog niet het laatste seizoen

Begin april start het derde seizoen van Manifest, waarin een aantal mysteries worden opgeklaard. Daarnaast is er bekend gemaakt wanneer de serie mogelijk zal eindigen.

Het verhaal in het derde seizoen speelt zich drie maanden na het einde van het tweede seizoen af. De showrunner van Manifest heeft beloofd dat de kijkers antwoorden krijgen op 'het mysterie', waarover aan het einde van het tweede seizoen ook al een grote ontdekking werd gedaan. "De kijkers zullen erachter komen dat er in de eerste paar afleveringen behoorlijk wat inzichten in de mysteries zullen zijn." zei bedenker Jeff Rake (The Mysteries of Laura). Vanaf 1 april zal duidelijk worden waar er precies allemaal antwoorden op komen, dan gaat het derde seizoen van start.

Het derde seizoen van Manifest werd vorig jaar juni aangekondigd, het zal waarschijnlijk nog lang niet de laatste aankondigen voor een nieuw seizoen zijn. Volgens Rake zullen er in totaal zes seizoenen verschijnen. Dat zal betekenen dat hierna de serie nog drie keer vernieuwd zal moeten worden door NBC.

Vorige aflevering
Final Boarding
Final Boarding
04x20
Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Manifest