Leuk?
34
1
Bekijk stemmen

Manifest krijgt toch een vierde seizoen

Netflix gaat een vierde, maar laatste, seizoen maken van Manifest. De serie werd door NBC na het derde seizoen gecanceld.

Netflix heeft een deal gesloten om een vierde seizoen van Manifest te maken. En niet zomaar een seizoen, maar een seizoen met extra veel afleveringen. Waar de voorgaande seizoenen uit dertien tot zestien afleveringen bestaan, zal dit vierde seizoen twintig afleveringen krijgen. De afleveringen zullen in delen uitgebracht worden. Dit vierde seizoen zal wel de allerlaatste zijn. Naar verluidt hebben hoofdrolspelers Josh Dallas (Once Upon a Time) en Melissa Roxburgh (Valor (2017)) ook al getekend voor het laatste seizoen bij Netflix.

NBC besloot afgelopen juni een paar uur voordat de opties op de cast zouden verlopen Manifest te cancelen. Veel fans waren het daar natuurlijk niet mee eens, dus ontstond er een #SaveManifest protest op Sociale media. Bij Netflix lag nog de meeste kans voor een overname, omdat de eerste twee seizoenen hoog scoorden op het platform. Toch werd kort na het nieuws van de beëindiging bekend dat er ook geen kans meer was op een overname. Dat blijkt nu dus net wéér anders, want Netflix maakte de overname met onderstaande bericht bekend.

Wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn en wanneer de eerste drie seizoenen in Nederland op Netflix zullen verschijnen is op dit moment nog niet bekend.
Vorige aflevering
Final Boarding
Final Boarding
04x20
Leuk?
34
1
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_JanWillemK
29 aug 2021 11:12 -
Zo zijn er toch een aardig aantal goede series die "gered" zijn op deze manier! Netflix met onder andere Longmire, Gilmore Girls, Lucifer en nu Manifest. En ook Amazon met The Expanse.
Reageer
avatar_geapomstra
29 aug 2021 12:12 -
Fantastisch nieuws!
Reageer
avatar_Haanaae
29 aug 2021 12:35 -
Hopelijk sluiten ze verhaal goed af en krijgen we antwoorden op alee vragen?
Reageer
avatar_Chiellie25
30 aug 2021 00:01 -
Daar worden wij blij van :-)
Reageer
avatar_dehond
30 aug 2021 10:49 -
geweldig ik spaar ze op die 20 afleveringen ,ik kijk er naar uit
Reageer
avatar_seriefan90
26 sep 2021 13:20 -
Hopelijk komen wel alle castleden wel terug het zou zonden zijn als de helft niet terug zou keren als er tot nu toe maar slechts 2 acteurs hebben gezegd terug te keren voor dit laatste seizoen heb ik er al geen goed gevoel over als de andere acteurs niet terug keren weet ik niet of ik dit laatste seizoen wel wil zien het is alles of niets.
Reageer
avatar_linda80
26 sep 2021 18:18 -
oh netflix? ik werd al blij dat er toch een goede afsluiting werd gemaakt is het alleen op netflix te zien? jammer, die heb ik niet, dus dat seizoen moeten mijn moeder en ik dan missen
Reageer
Manifest