Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor de laatste afleveringen van Manifest

Manifest heeft zijn eigen sterfdatum. Netflix heeft de releasedatum voor de laatste tien afleveringen van de sci-fi mysterieserie aangekondigd met de vrijgave van een trailer.

Met Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur en Holly Taylor in de hoofdrollen, volgt Manifest de overlevenden van een verdwenen vliegtuig die vijf jaar na het verdwijnen van het vliegtuig op mysterieuze wijze terugkeren.

De serie debuteerde in 2018 en liep drie seizoenen op NBC. Het werd geannuleerd vanwege lage kijkcijfers, maar daarna, vanwege de populariteit van de serie op Netflix, pakte de streamer Manifest op voor een vierde en laatste seizoen van twintig afleveringen.

Toen Montego Air Flight 828 veilig landde na een turbulente maar routinematige vlucht, waren de bemanning en de passagiers opgelucht. Maar in die paar uur tijd was de wereld vijf jaar ouder geworden en hun vrienden, familie en collega's hadden, na het rouwen om hun verlies, de hoop opgegeven en gingen verder.

Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar terwijl hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers realiseren zich al snel dat ze misschien bestemd zijn voor iets groters dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden in deze emotioneel rijke, onverwachte reis naar een wereld die gebaseerd is op hoop, hart en lot.

Manifest

Seizoen vier van Manifest wordt uitgebracht in twee delen van elk tien afleveringen. Het eerste deel verscheen op 4 november 2022 op Netflix.

In de laatste afleveringen van het slotseizoen proberen de overlevenden de planeet te redden van haar eigen ondergang. In de nasleep van een verwoestende vulkaanuitbarsting die Angelina heeft ontketent in het eerste deel van het vierde seizoen, worden de passagiers geconfronteerd met een streng onderzoek in een wereld gevoed door 828er haat, niet langer vrij om hun eigen Roepingen op te lossen zonder constant toezicht van het gewetenloze 828 Register. Een mysterieus ongeluk levert onheilspellende waarschuwingen op Bijbelse schaal op die het levensonderhoud van alle passagiers verder in gevaar brengen. Terwijl Michaela rouwt om het verlies van haar geliefde man Zeke, moet ze samenwerken met haar oude vlam Jared om nieuwe methoden te vinden om Roepingen te onderzoeken.

Ondertussen proberen Ben en Saanvi samen te werken met de registerautoriteiten, wat alleen maar leidt tot nare gevolgen voor de passagiers. Wonderbaarlijk genoeg wordt Cal's saffieren drakenlitteken door een mythologische gebeurtenis gereactiveerd, waardoor de 828ers een sprankje hoop hebben om de snel naderende Dodendatum te overleven. Maar Angelina's snode saffieren krachten blijven een ravage aanrichten, wat leidt tot een strijd tussen goed en kwaad tot de laatste dag in dit angstaanjagende, spannende en vrolijke hoofdstuk van het Manifest-verhaal.

De laatste tien afleveringen van Manifest verschijnen, toepasselijk, op vrijdag 2 juni.
Video on youtube
Vorige aflevering
Final Boarding
Final Boarding
04x20
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Manifest