Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Margo's Got Money Troubles met Nicole Kidman en Elle Fanning gaat naar Apple TV+

Margo's Got Money Troubles, een serie met Elle Fanning en Nicole Kidman in de hoofdrollen, is geland op Apple TV+.

Fanning, die de hoofdrol speelt, en Kidman zullen beiden de achtdelige serie produceren, die zich afspeelt in de wereld van OnlyFans met een worsteltwist, samen met David E. Kelley en Dakota Fanning met A24 als de studio.

Bronnen hebben begrepen dat de streamer een aantal andere bedrijven, waaronder Netflix, heeft overboden voor de rechten van de serie, die gebaseerd is op het aankomende boek van Rufi Thorpe.

14766 Elle Fanning en Nicole Kidman

Elle Fanning (foto, links) gaat de hoofdrol spelen als Margo Millet, het kind van een Hooters serveerster en een ex-prof worstelaar, die altijd al heeft geweten dat ze het alleen moet zien te redden. Dus schrijft ze zich in bij haar plaatselijke junior college, ook al kan ze zich niet voorstellen hoe ze ooit in haar levensonderhoud zal kunnen voorzien.

Ze is nog steeds dingen aan het uitzoeken en heeft nooit gepland om een affaire te hebben met haar professor Engels - en hoewel de affaire kort is, is het niet kort genoeg om haar ervan te weerhouden zwanger te raken. Ondanks ieders advies besluit ze de baby te houden, vooral uit naïviteit en een verlangen naar iets groters.

Nu, op haar twintigste, is Margo alleen met een kind, werkloos en op de rand van uitzetting. Ze heeft snel geld nodig. Als haar vervreemde vader Jinx bij haar op de stoep staat en vraagt of hij bij haar in mag trekken, stemt ze toe in ruil voor hulp met de kinderopvang. Dan begint Margo een plan te vormen: ze begint een OnlyFans als experiment en al snel ontdekt ze dat ze een aantal van Jinx' adviezen uit de worstelwereld moet overnemen. Zoals hoe je een meeslepend personage maakt en je publiek verliefd op je laat worden. Voor ze het weet, heeft ze er een groot succes van gemaakt. Zou dit het antwoord kunnen zijn op al Margo's problemen, of heeft internetroem een te hoge prijs?

Fanning is bekend van de Hulu-serie The Great, waarin de actrice als Catherine the Great de hoofdrol speelde naast Nicholas Hoult. De serie is vorig na drie seizoenen tot een einde gekomen. Fanning speelde ook de hoofdrol in de gelimiteerde Hulu-serie The Girl From Plainville.

Daarnaast was de actrice te zien in gastrollen in onder andere House M.D. van Fox, Criminal Minds van CBS en CSI: NY van CBS en in films als I Am Sam, tegenover Sean Penn en Michelle Pfeiffer, Super 8 van J.J. Abrams, The Neon Deon van Nicolas Winding Refn, Maleficent: Mistress of Evil met Angelina Jolie en All the Bright Places, die zij ook voor Netflix produceerde.

Kelley, die samen met Apple werkt aan de aankomende remake van de serie Presumed Innocent, zal optreden als showrunner. De serie wordt geproduceerd door producent A24 (Beef, Euphoria), Elle en Dakota Fanning's Lewellen Pictures, David E. Kelley Productions en Nicole Kidman's Blossom Films met de Fannings, Kelley, Kidman, Thorpe, Matthew Tinker, Checka Propper, Brittany Kahan Ward en Per Saari als uitvoerend producenten.

Het boek wordt op dinsdag 11 juni gepubliceerd door HarperCollins imprint William Morrow.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst