Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marseille vernieuwd door Netflix

Marseille vernieuwd door Netflix

Het gevecht is nog niet over, kopt het twitterbericht:

De eerste originele Franse Netflix serie, die ook wel het Franse House of Cards wordt genoemd, krijgt een tweede seizoen. Gerard Depardieu speelt daarin Robert Taro, die al 25 jaar de burgemeester is van de Franse stad Marseille. De komende verkiezingen zetten hem tegenover de man die hij had uitgekozen als zijn opvolger. Beide mannen gaan alles in de strijd gooien om de stemmen van de kiezers voor zich te winnen. Wanneer er bij twee politieke tegenstanders werkelijk niets in de weg staat om hun doel te bereiken, is de hele stad daar het slachtoffer van. Benoit Magimel speelt de jonge politieke opponent van Depardieu.

Op 5 mei 2016 ging het eerste seizoen van Marseille wereldwijd bij Netflix in première. In Frankrijk werd de serie nogal negatief ontvangen. Pierre Sérisier, schijver bij Le Monde, noemde het een industrieel ongeluk. Télérama gaf de serie een rode kaart en Alain Carrazé zei op Europe 1 dat het iets was uit de jaren ’90 met belachelijke cartoonachtige dialogen. Het eerste seizoen had acht afleveringen, hoeveel afleveringen het tweede seizoen gaat krijgen en wanneer het in 2017 van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

mathijs92
9 juni 2016, 14:03
Dit was wel te verwachten aangezien het eindigde met een behoorlijke cliffhanger.
0
CC11
9 juni 2016, 14:36
Van het eerste seizoen zou ik enkel de cameraman houden en al de rest, inclusief Obelix, schrappen wil je er iets beters van maken.
1
Log in om een reactie achter te laten