Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Tom Hiddleston komt tijd tekort op eerste poster van Marvel's Loki seizoen twee

Tom Hiddleston keert dit najaar terug als de god van het onheil. En we tellen de minuten af, Miss Minutes zo je wilt, tot ieders favoriete gedaantewisselende intrigant weer terugkeert naar Disney+.

In de aanloop naar de langverwachte release van het tweede seizoen heeft Disney+ zojuist de eerste poster voor het nieuwe seizoen vrijgegeven.

De nieuwe poster, die gisteren is vrijgegeven, geeft ons een blik op Loki in verschillende gedaantes, van de God van het Onheil die we allemaal kennen en waar we van houden tot een paar meer scherp geklede personages. De poster toont de verschillende Loki's die rondrennen op het gezicht van Miss Minutes, een cartoonklok en een secundair personage uit het eerste seizoen van de serie. Interessant genoeg heeft Miss Minutes haar ogen vooral gericht op Loki in zijn God of Mischief vorm.

Marvel's Loki

Het eerste seizoen had veel grote onthullingen voor het Marvel Cinematic Universe, waaronder de introductie van Kang the Conqueror, die een van de volgende grote vijanden van het MCU lijkt te worden.De serie liet kijkers ook kennismaken met een alternatieve versie van Loki, Sylvie genaamd, die werd gecreëerd in een nieuwe tijdlijn. Het lijkt erop dat tijd opnieuw een belangrijk thema zal zijn in seizoen twee van Loki, zoals blijkt uit de nieuwe poster.

De MCU-versie van Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, is een van de meest iconische personages van de Marvel-franchise. Hij maakte zijn debuut in de film Thor uit 2011, waarin hij de schurkachtige geadopteerde broer van de heldhaftige Thor speelde. Zijn personage werd echter al snel een fan-favoriet, waarbij veel volgers van de franchise zich aangetrokken voelden tot de magnetische prestatie van Hiddleston. Sinds zijn debuut is hij een meer gecompliceerd personage geworden, met een van de beste verlossingsscenario's van de MCU.

Het was gewoon een kwestie van tijd voordat Hiddleston zijn eigen titel zou krijgen en voor sommigen kwam de serie veel te laat toen hij in 2021 in première ging. De serie werd lovend ontvangen door zowel fans als critici en had een cast vol sterren, waaronder Owen Wilson als Morbius.

De serie was een van de eerste Marvel-series die op Disney+ werd uitgebracht, na Marvel's WandaVision en Marvel's The Falcon and Winter Soldier. Nu komt Loki seizoen twee uit in een heel ander Marvel-landschap. Disney+ is vol, zelfs overvol met Marvel-content. Zal seizoen twee van Loki dezelfde indruk kunnen maken als het eerste seizoen?

Je zult moeten wachten tot vrijdag 6 oktober 2023 om het te zien. Bekijk de nieuwe poster en een teaser trailer voor Loki seizoen twee hieronder.

13885 Loki s2 poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Glorious Purpose
Glorious Purpose
02x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Loki