Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Marvel's Loki breekt kijkcijferrecords voor Disney+

De eerste trailer voor het tweede seizoen van Marvel's Loki van Marvel Studios, die maandagochtend werd uitgebracht, heeft al snel een nieuwe mijlpaal bereikt.

De trailer werd het grootste online trailerdebuut ooit voor een serie op Disney+ met 80 miljoen online kijkers. Het nieuwe seizoen van Marvel's Loki begint op vrijdag 6 oktober. Het eerste seizoen blijft de best bekeken serie van Marvel Studios op Disney+.

Marvel's Loki

In de trailer raakt Tom Hiddleston's titelpersonage verwikkeld in een serieuze tijdverschuiving en zien we het debuut van Ke Huy Quan's nieuwe, niet eerder onthulde personage O.B. Hiddleston keert terug als de God van het Onheil en staat voor een aantal wilde uitdagingen met Owen Wilson die zijn Mobius-rol weer opneemt.

Het sentiment onder fans over de trailer was extreem positief en de Twitter/X opiniërende conversatie was bijna 90% positief met fans die specifiek hun liefde uitspraken voor het eerste seizoen en personages als Loki, Mobius en Sylvie. Het eerste seizoen van Marvel's Loki, dat in 2021 debuteerde, was een hit onder zowel fans als critici. De serie werd genomineerd voor zes Emmy's.

Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice spelen ook hoofdrollen.

Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw en Kasra Farahani regisseren de afleveringen. De hoofdschrijver is Eric Martin. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin en Michael Waldron zijn de uitvoerende producenten, met Trevor Waterson als co-uitvoerend producent.

Bekijk hieronder de trailer voor Marvel's Loki seizoen twee.
Video on youtube
Vorige aflevering
Glorious Purpose
Glorious Purpose
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Loki