Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer van Marvel's Loki seizoen twee laat zien hoe de God van het Onheil door de tijd wordt getrokken

Disney+ heeft een nieuwe trailer voor Marvel's Loki seizoen twee gedropt en de God van het Onheil probeert te begrijpen wat er om hem heen gebeurt.

In de nieuwe trailer wordt Tom Hiddleston's Loki door de tijd getrokken en op een gegeven moment waarschuwt Sophia Di Martino's Sylvie dat "alles naar de klote gaat." Jonathan Majors is ook in de trailer te zien als He Who Remains.

Marvel's Loki

Het tweede seizoen van Marvel's Loki gaat verder in de nasleep van de schokkende seizoensfinale wanneer Loki zich in een strijd om de ziel van de Time Variance Authority bevindt. Samen met Mobius, Hunter B-15 en een team van nieuwe en terugkerende personages navigeert Loki door een steeds groter en gevaarlijker wordend multiversum op zoek naar Sylvie, Judge Renslayer, Miss Minutes en de waarheid over wat het betekent om een vrije wil en een glorieus doel te hebben.

In de serie spelen ook Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan en Owen Wilson mee.

Eric Martin is de hoofdschrijver van de Marvel Studio-serie met Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw, Kasra Farahani als regisseurs. Uitvoerend producenten van de serie zijn Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin en Michael Waldron.

Marvel's Loki seizoen twee gaat op vrijdag 6 oktober van start op Disney+.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Marvel's Loki.
Video on youtube
Vorige aflevering
Glorious Purpose
Glorious Purpose
02x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Loki