Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Video vrijgegeven van Marvel's Loki seizoen twee nu Disney+ de startdatum aanpast

Marvel's Loki keert iets eerder terug naar Disney+ voor het tweede seizoen dan aanvankelijk was aangekondigd.

Met Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan en Owen Wilson in de hoofdrollen volgt de serie een variant van Loki (Hiddleston) uit de Marvel-films terwijl hij reist met de Time Variance Authority.

De Marvel-serie, geschreven door Eric Martin, zal vanaf donderdagavond 5 oktober beschikbaar zijn. De serie zou oorspronkelijk in de vroege ochtenduren van 6 oktober verschijnen.

14072 Loki s2 foto

Seizoen twee begint in de nasleep van de finale van het eerste seizoen, waarin Loki zich in een strijd om de ziel van de Time Variance Authority bevindt. Samen met Mobius, Hunter B-15 en een team van nieuwe en terugkerende personages navigeert Loki door een steeds groter en gevaarlijker multiversum op zoek naar Sylvie, Judge Renslayer, Miss Minutes en de waarheid over wat het betekent om een vrije wil en een glorieus doel te hebben.

Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw en Kasra Farahani zijn de regisseurs voor Marvel's Loki seizoen twee. Uitvoerend producenten van de serie zijn Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin en Michael Waldron.

Disney+ heeft een nieuwe preview van de serie vrijgegeven. Hieronder kun je deze bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Glorious Purpose
Glorious Purpose
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Loki