Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Feestelijke startdatum en sneak peak voor Marvel's What If ...? seizoen twee

Marvel-fans hebben nog iets anders te vieren aankomende feestdagen.

Seizoen twee van Marvel's What If...? gaat verder met de reis waarbij The Watcher kijkers door het enorme multiversum leidt en gloednieuwe en bekende gezichten uit het hele MCU introduceert. De serie bevraagt, herbekijkt en verdraait klassieke Marvel Cinematic-momenten met een ongelooflijke stemmencast met een groot aantal sterren die hun iconische rollen opnieuw spelen.

Dit seizoen zal naar verwachting personages bevatten als Nebula, Hela en Happy Hogan.

Marvel's What If...?

Seizoen twee van de animatieserie Marvel's What If...? debuteert op vrijdag 22 december op Disney+. In het teken van de feestdagen brengt de streamer de afleveringen één voor één uit, verspreid over negen avonden.

Een trailer die afgelopen week werd vrijgegeven geeft een glimp van de spleten van het multiversum die het komende seizoen zullen worden verkend. Zoals The Watcher het zegt, zijn de dingen "een beetje verdraaid".

Jeffrey Wright heeft de hoofdrol als de stem van The Watcher, die de serie vertelt, samen met verschillende acteurs uit de MCU-films die hun rol opnieuw spelen.

Afleveringen worden geregisseerd door uitvoerend producent Bryan Andrews met uitvoerend producent AC Bradley als hoofdschrijver.

Hieronder kun je de sneak peek voor Marvel's What If...? seizoen twee bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
What If... Strange Supreme Intervened?
What If... Strange Supreme Intervened?
02x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's What If...?