Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Masterpiece on PBS onthult premièredatum voor miniserie Maryland

Masterpiece on PBS heeft de premièredatum bekendgemaakt voor Maryland, de driedelige miniserie met in de hoofdrollen Eve Best, Suranne Jones en Stockard Channing.

Het drama, dat eerder dit jaar voor het eerst te zien was in het Verenigd Koninkrijk, gaat op 7 april 2024 in première bij PBS. De serie volgt twee vervreemde zussen, Becca (Jones) en Rosaline (Best), die bij elkaar worden gebracht na de dood van hun moeder, Maryland (Channing). Ze ontdekken dat ze een geheim leven leidde op het eiland Man, ver van het huis dat ze deelde met haar man en vader van hun twee dochters.

Maryland

"Maryland is een emotionele reis van twee vervreemde zussen die vastbesloten zijn om de waarheid over hun moeder te vinden," zei Masterpiece uitvoerend producent Susanne Simpson. "Suranne Jones en Eve Best leveren verbluffende prestaties in deze prachtige serie."

Jones was onder andere te zien in Scott & Bailey, waarin zij Det. Inspector Rachel Bailey speelde en waarvoor zij ook uitvoerend producent was. Daarnaast speelde zij rollen in de psychologische thrillerserie Doctor Foster, dramaserie Save Me (2018) naast Lennie James, de historische dramaserie Gentleman Jack en de gelimiteerde misdaadserie Vigil.

Best had televisierollen in de medische comedy-dramaserie Nurse Jackie van Showtime met Edie Falco in de hoofdrol, de Netflix fantasyserie Fate: The Winx Saga, en is te zien als prinses Rhaenys Targaryen in HBO's House of the Dragon.

Channing speelde onder andere zeven seizoenen de rol van Abbey Bartlet in NBC's politieke drama The West Wing, de comedyserie Out of Practice van CBS en een terugkerende rol in The Good Wife (CBS).

MaryLand is een coproductie van Monumental TV, TeamAkers Prods, ShinAwiL en Masterpiece in samenwerking met ITV Studios. De serie is bedacht door Jones en Anne-Marie O'Connor.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Maryland