Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ray Donovan en Masters of Sex keren terug in juli

Showtime heeft de terugkeer van twee dramaseries aangekondigd. Ray Donovan en Masters of Seks zullen beide op zondag 12 juli terugkeren voor hun derde seizoen van twaalf afleveringen.

Ray Donovan, gespeeld door Liev Schreiber, is een professionele "fixer" voor de rijke en bekende mensen in LA. Hij kan er voor zorgen dat elk probleem verdwijnt behalve de problemen die worden veroorzaakt door zijn eigen familie. De serie is Showtime’s best bekeken nieuwe serie ooit met gemiddeld 5,3 miljoen kijkers. Ray Donovan heeft twee Golden Globes gewonnen en verschillende Emmy nominaties gekregen. In het derde seizoen zullen de volgende acteurs een gastrol spelen; Ian McShane (Lovejoy), Katie Holmes (Dawson’s Creek) en Elliott Gould (Mulaney). Castleden zijn, naast Live Schreiber en Jon Voigt (vader van Ray Donovan), Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey en Devon Bagby.

Het derde seizoen van Masters of Sex start direct na Ray Donovan. De serie wordt weer opgepakt in 1966, aan het begin van de seksuele revolutie, met de studie van Masters (Michael Sheen) en Johnson (Lizzy Caplan) die eindelijk wordt onthuld in de nationale schijnwerers. De serie is een bewerking van Thomas Maiers boek Masters of Sex: Het Leven en Tijdperk van William Masters en Virginia Johnson, het paar die Amerika geleerd heeft hoe lief te hebben.

Ga jij kijken naar één van deze series of misschien zelfs naar allebei?

Vorige aflevering
The Eyes of God
The Eyes of God
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_patrick_1987
27 maa 2015 12:56 -
Beide series wil ik nog graag gaan volgen, showtimes hebben toch wel echte kwaliteits series zoals Dexter, The affair en californacation, alleen daarom al benieuwd, bedankt voor de info.
Reageer
Masters of Sex