Leuk?
2
9
Bekijk stemmen

Mindhunter definitief gecanceld door Netflix

Mindhunter zal niet terugkeren voor een derde seizoen op Netflix. Dit nieuws komt van de man achter de serie, regisseur David Fincher.

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Lauren Glazier en Sierra McClain spelen de hoofdrollen in de psychologische misdaadthriller.

Het verhaal, gebaseerd op de memoires van FBI-agent John Douglas, draait om een paar FBI-agenten (Groff en McCallany) en een psycholoog (Torv) die de Behavioral Science Unit van de FBI leiden. Ze starten een project om gevangen seriemoordenaars te interviewen in de hoop die kennis te gebruiken om anderen te vangen.

Mindhunter

Seizoen twee kwam in augustus 2019 op Netflix, en de cast werd ontslagen van hun contracten. Fincher bevestigde het einde van de serie in een interview, via TV Line:

"Ik ben erg trots op de eerste twee seizoenen. Maar het is een erg dure serie en in de ogen van Netflix trokken we niet genoeg publiek om zo'n investering vvoor seizoen drie te rechtvaardigen. Ik neem het ze niet kwalijk; ze hebben risico's genomen om de serie van de grond te krijgen... Het is een zegen om te kunnen werken met mensen die tot durf in staat zijn. De dag dat onze verlangens niet dezelfde zijn, moeten we eerlijk zijn over het uit elkaar gaan."

In een eerder interview was er nog hoop dat de serie ooit zou terugkeren met nieuwe afleveringen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 9
Episode 9
02x09
Leuk?
2
9
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_lelystadse
23 feb 2023 18:42 -
Jammer hoor
Reageer
avatar_rickii
24 feb 2023 09:58 -
Eeuwig zonde.
Reageer
avatar_Grettar1976
24 feb 2023 15:24 -
Zeer jammer, volledige verhaal was zeker nog niet verteld
Reageer
Mindhunter