Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix-serie Minecraft: Story Mode laat kijkers eigen keuzes maken

Netflix-serie Minecraft: Story Mode laat kijkers eigen keuzes maken

Streamingdienst Netflix heeft een game gebaseerd op Minecraft uitgebracht. Deze kan worden bediend met de afstandsbediening van de televisie.
In het spel volgen spelers personages in de wereld van Minecraft, een bouwspel uit 2009 dat een grote hit werd. De stemmen in de game zijn ingesproken door Patton Oswalt, Sean Astin en Catherine Taber.

Minecraft: Story Mode lijkt een gewone animatieserie op Netflix. Op bepaalde punten in het verhaal moeten spelers keuzes maken, die het verhaal van de afleveringen beïnvloeden. Hierdoor kunnen verschillende spelers net andere ervaringen hebben.

Video on youtube


Het spel werd eerder al ontwikkeld en uitgebracht op computers en gameconsoles door de studio Telltale Games. Een klein team werkte aan een Netflix-versie van het spel. Netflix heeft inmiddels drie afleveringen uitgebracht, die tussen de 38 en 94 minuten lang zijn. Op 5 december zullen de laatste twee afleveringen verschijnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

TnTNL
28 november 2018, 13:21
Ik zag de titel en ik dacht dit lijkt wel van Telltale Games gejat en toen las ik het en wist ik genoeg haha
1
anonymous
28 november 2018, 14:30
Misschien even bij vermelden dat het niet bij iedereen werkt. Je apparatuur waarop of waarmee je kijkt moet wel aan een aantal vereisten voldoen.
0
MirikaLJ
29 november 2018, 00:03
Dus een game omgetoverd tot een interactieve serie, waardoor dit eigenlijk toch weer een beetje een game is? Of snap ik hier iets niet.
1
TnTNL
29 november 2018, 08:46
Haha, nee je hebt 'm door xD
0
Log in om een reactie achter te laten