Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gecancelde serie Minx volgend slachtoffer bij HBO Max

Gecancelde serie Minx volgend slachtoffer bij HBO Max

Minx wordt ontruimt door de streamingdienst. HBO Max vernieuwde de comedyserie in mei nog voor een tweede seizoen.
De serie is een zogeheten werkplek-comedy, gemaakt door showrunner Ellen Rapoport. In de hoofdrollen spelen Ophelia Lovibond, Jake Johnson, Idara Victor, Jessica Lowe, Lennon Parham, Michael Angarano en Oscar Montoya. Nu, voordat seizoen twee kon worden afgerond, heeft de streamingdienst Minx geannuleerd en schrapt het van het platform.

Het verhaal speelt zich af in Los Angeles in de jaren zeventig en draait om Joyce (Lovibond), een serieuze jonge feministe die haar krachten bundelt met een goedkope uitgever (Johnson) om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen op te richten.

Minx

Minx ging in maart van dit jaar van start en werd gedurende tien afleveringen uitgezonden, tot midden april. Ten tijde van de verlenging in mei zei Rapoport: "Wij van Minx zijn allemaal weggeblazen door de gepassioneerde reacties van het publiek over de hele wereld, die ons hebben gemasht, TikTok-ed en fanfic-ed tot een verlenging. We zijn onze partners bij HBO Max en Lionsgate zo dankbaar dat ze echte kampioenen van de serie zijn, en voor de mogelijkheid om deze reis voort te zetten. Hier is meer borsthaar, vlinderblouses voor vrouwelijke lichaamsdelen en smaakvol naakt voor seizoen twee."

De productie van het tweede seizoen van Minx, met Elizabeth Perkins in een belangrijke terugkerende rol, wordt naar verwachting deze week afgerond. Volgens Deadline wordt het eerste seizoen teruggetrokken van streamer HBO Max en zal Lionsgate TV, de productiemaatschappij van de serie, beide seizoenen verkopen aan andere verkooppunten.

"We hebben genoten van een goede samenwerking met HBO Max en werken nauw samen om een nieuwe kans voor Minx te vinden, zodat huidige en nieuwe kijkers deze reis met ons kunnen voortzetten," zei Lionsgate TV in een verklaring.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten