Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Masterpiece's Miss Austen cast Keeley Hawes en Rose Leslie in de hoofdrollen

Keeley Hawes (Bodyguard) en Rose Leslie (Game of Thrones) spelen de hoofdrollen in Miss Austen, de televisiebewerking van Gill Hornby's bestseller.

Miss Austen speelt zich af in 1830 en neemt een letterlijk mysterie - Cassandra Austen (Hawes) verbrandt berucht de brieven van haar beroemde zus Jane - en herschept het als een hartverscheurend verhaal over zusterliefde.

Het vierdelige drama, geregisseerd door de BAFTA-winnende Aisling Walsh, begon vorige maand met filmen in het Verenigd Koninkrijk en wordt geproduceerd door Stella Merz.

14459 Miss Austen foto 1

Patsy Ferran (Jamestown) en Alfred Enoch (How to Get Away with Murder) zijn ook toegevoegd aan de cast van de adaptatie van BAFTA-winnende schrijfster Andrea Gibb, evenals Max Irons (Condor), Calam Lynch (Bridgerton), Jessica Hynes (Years and Years), Mirren Mack (The Nest), Phyllis Logan (Downton Abbey), Kevin McNally (The Crown) en Liv Hill (The Serpent Queen).

De televisieserie is in de maak voor Masterpiece. De BBC heeft de serie aangekocht, die wordt gedistribueerd door Federation Studios.

"Miss Austen is een prachtig verteld verhaal over de liefdes en verliezen van de Austen zussen. Ik ben erg blij dat deze oprechte, romantische en grappige bewerking in handen is van een opmerkelijke ensemblecast onder leiding van de ongelooflijke Keeley Hawes," aldus Susanne Simpson, uitvoerend producent van Masterpiece.

Miss Austen is een coproductie van Bonnie Prods en Masterpiece, in samenwerking met de BBC en Federation Stories. Uitvoerend producenten zijn Christine Langan voor Bonnie Prods, Simpson voor Masterpiece en Polly Williams voor Federation Stories. Hawes, Gibb en Walsh zijn ook uitvoerend producenten.

Hieronder nog een first-look foto voor Miss Austen.

14459 Miss Austen foto 2
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Miss Austen