Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Miss Scarlet and the Duke vernieuwd met tweede seizoen

De avonturen van Miss Scarlet and the Duke zijn nog niet afgelopen. de Amerikaanse misdaadserie is namelijk vernieuwd met een tweede seizoen.

Miss Scarlet and the Duke draait om Eliza Scarlet, de allereerste vrouwelijke detective in Victoriaans Londen. Ze werkt samen met een Scotland Yard inspecteur om misdaad in het Londen van de 19de eeuw op te lossen. Kate Phillips (The Crown) en Stuart Martin (Jamestown) vervullen de hoofdrollen.

Het eerste seizoen ging afgelopen januari in première bij PBS, waar de serie bijna acht miljoen kijkers had. MASTERPIECE en Element 8 Entertainment, die verantwoordelijk zijn voor de productie, hebben nu aangekondigd dat er een tweede seizoen aankomt. Het nieuwe seizoen wordt in 2022 verwacht. Bedenkster Rachael New zei in een bericht over de venieuwing dat ze erg enthousiast over het nieuws dat Miss Scarlet and the Duke een tweede seizoen krijgt. "Ik heb zoveel in petto voor Duke, Eliza en haar crew. Met nog meer actie, avontuur en natuurlijk een flinke klodder romantiek."


Miss Scarlet and the Duke
Vorige aflevering
The Fugitive
The Fugitive
04x06
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GeeEnzo
09 feb 2022 16:08 -
Niet direct een hoogstandje deze serie, maar in dit genre kijkt het heel plezierig weg. Zit wat in het sfeertje van Murdoch's Mysteries. Een serie met humor, een vleugje romantiek en... het speelt zich af in Londen, victoriaanse tijd: wat mij betreft, altijd leuk. Het eerste seizoen heb ik bekeken en kijk uit naar het tweede dat er kennelijk aan zit te komen.
Reageer
Miss Scarlet and the Duke