Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Miss Scarlet and the Duke vernieuwd met vierde seizoen

In Servië wordt gewerkt aan een vierde seizoen van Miss Scarlet and The Duke, de mysterie-serie met Kate Phillips en Stuart Martin in de hoofdrollen.

In de PBS-serie speelt Kate Philips (Peaky Blinders) de rol van Eliza Scarlet, de allereerste vrouwelijke detective in Victoriaans Londen. Stuart Martin (Jamestown) is te zien in de rol van haar jeugdvriend, professionele collega en potentiële liefdesinteresse, inspecteur William "The Duke" Wellington.

Het derde seizoen van Miss Scarlet and the Duke begint op zondag 8 januari 2023 en de serie is nu al verlengd met een vierde seizoen.

De cast bestaat verder uit Ansu Kabia (World on Fire), Cathy Belton (Hidden Assets), Simon Ludders (Broadchurch) en Evan McCabe (Doctor Who).

Miss Scarlet and the Duke

Miss Scarlet and The Duke komt van Element 8 Entertainment en wordt ge-coproduceerd door Masterpiece in samenwerking met 87 Films, Other Mans Shoes en Work in Progress. De serie is gecreëerd door Rachael New en geschreven door New en Ben Edwards. Uitvoerende producenten zijn Harvey Myman, Susanne Simpson, Jin Ishimoto, Patrick Irwin, Patty Lenahan Ishimoto en Rachael New.

De Ierse co-producent is Jim Duggan, de Servische co-producent Anđelija Vlaisavljević en de senior serieproducent voor Masterpiece is Erin Delaney. Regisseurs voor seizoen vier zijn Nimer Rashed (The Good Karma Hospital), Milos Kodemo (Mars) en bedenkster, schrijfster en uitvoerend producent Rachael New in haar regiedebuut.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Fugitive
The Fugitive
04x06
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Miss Scarlet and the Duke