Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Masterpiece onthult trailer voor Miss Scarlet and the Duke seizoen vier

Masterpiece heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Miss Scarlet and the Duke voorafgaand aan de start van seizoen vier.

In het nieuwe seizoen keren Kate Phillips (The Crown) en Stuart Martin (Jamestown) terug als de titulaire misdaadoplossers. Eliza heeft het bedrijf van Nash & Sons overgenomen (niet dat hij zonen heeft) en de zaken gaan niet helemaal soepel, hoewel ze hulp krijgt uit bekende bronnen. Buiten het werk bouwt haar relatie met William (The Duke) zich op naar een dreigende beslissing die hun beider leven vorm zal geven.

Andere rollen in Miss Scarlet and the Duke zijn voor Ansu Kabia als Moses Valentine en Cathy Belton als Ivy Woods.

Miss Scarlet and the Duke

Het drama keert terug op dezelfde avond als All Creatures Great and Small (2020)), dat ook terugkeert voor zijn vierde seizoen. Het begint in de lente van 1940 met veranderingen aan de horizon voor iedereen in Skeldale House. James en Helen vragen zich af wanneer het juiste moment is om een gezin te stichten, niet wetende of James wel of niet wordt opgeroepen om te dienen bij de RAF.

Beide series zullen terugkeren op zondag 7 januari op PBS.

Miss Scarlet and The Duke is een Element 8 Entertainment productie in co-productie met Masterpiece in samenwerking met 87 Films, Other Mans Shoes en Work in Progress.

Hieronder kun je de trailer voor Miss Scarlet and the Duke seizoen vier bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Fugitive
The Fugitive
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Miss Scarlet and the Duke