Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Masterpiece onthult dat Miss Scarlet and the Duke verdergaat zonder The Duke

Er is een grote verandering op komst bij Masterpiece's populaire drama Miss Scarlet and the Duke.
Stuart Martin, die William 'The Duke' Wellington speelde in de vorige vier seizoenen, zal niet terugkeren voor seizoen vijf. Kate Phillips zal terugkeren als Miss Eliza Scarlet voor een vijfde seizoen en de serie krijgt een nieuwe titel: Miss Scarlet.

Miss Scarlet and the Duke

"Het is zo'n ongelooflijk plezier geweest om The Duke tot leven te brengen door het prachtige, briljante schrijven van Rachael, en om hem de afgelopen vier jaar te mogen spelen," zei Martin in een verklaring. "Maar het voelde alsof de tijd rijp was voor Scarlet om nieuwe verhalen en uitdagingen te verkennen, terwijl de serie blijft groeien en evolueren. Ik zal het werken met mijn geweldige partner in crime Kate en de rest van onze briljante familie en team missen, maar ik ben enthousiast om Eliza en haar escapades te blijven volgen als grote fan en nieuw ingeschreven Scarleteer!"

"Ik zal het werken met mijn vriend Stu elke dag missen en ik weet dat Eliza haar Duke zal missen, maar ik denk dat het beste nog moet komen voor haar," voegde Phillips eraan toe. "Ik kan niet wachten tot de fans zien wat we in petto hebben voor seizoen vijf."

Seizoen vier van het drama ging 7 januari van start op PBS. In het nieuwe seizoen keren Phillips en Martin terug als de zullen ze wel-zullen ze niet-misdaadoplossers, terwijl haar personage het bedrijf van Nash & Sons overneemt. Buiten het werk bouwt Scarlet's relatie met de hertog zich op naar een dreigende beslissing die hun beider leven vorm zal geven.

Het filmen van seizoen vijf is begonnen in Belgrado, Servië. Aanvullende casting wordt later aangekondigd.

"Dit nieuwe hoofdstuk in Eliza's verhaal zal ons publiek meer brengen van waar ze van zijn gaan houden in deze serie - mysterie, humor, potentiële romantiek en bovenal, Kate Phillips' geweldige prestatie als Miss Scarlet," zei Masterpiece Executive Producer Susanne Simpson.

Masterpiece wordt op PBS gepresenteerd door GBH Boston.

Miss Scarlet is een productie van Miss Scarlet Limited in coproductie met Masterpiece in samenwerking met Other Mans Shoes en Work in Progress met voorinvestering van UKTV.

De uitvoerend producenten zijn Harvey Myman, Susanne Simpson, Jin Ishimoto, Patrick Irwin, Patty Lenahan Ishimoto en Rachael New. De Ierse co-producer is Jim Duggan, de Servische co-producer Anđelija Vlaisavljević en de Senior Series Producer voor Masterpiece is Erin Delaney. De regisseurs voor seizoen vijf zijn Ivan Zivkovic en Milos Kodemo.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Ferron
5 maart 2024, 12:26
Erg jammer. Ik hoop dat ze er dan een andere leuke draai aan kunnen geven.
0
Log in om een reactie achter te laten