Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mistresses komt naar Net5

Mistresses komt naar Net5

De populaire zomerserie Mistresses zal vanaf 2 december te zien zijn bij Net5. De serie, gebaseerd op de gelijknamige Engelse tv serie, is een spannend drama over de levens van vier erg van elkaar verschillende vriendinnen.

Savannah"Savi" Davis (Alyssa Milano, Charmed) is een succesvolle carrièrevrouw, die zich na vele mislukte pogingen om zwanger te worden aangetrokken begint te voelen tot haar collega. Josslyn Carver (Jes Macallan), is het losbandige, feestende zusje van Savi, die leeft in het moment. April Malloy (Rochelle Aytes, The Forgotten) is een recente weduwe en moeder van een tienjarige dochter, maar het verlies van haar man komt niet zonder het nodige drama. En als laatste is er nog Karen Kim (Yunjin Kim, Lost), een therapeut met eigen praktijk, die een affaire had met haar getrouwde, en inmiddels overleden, cliënt.

En dat is slechts het begin van een serie vol drama, intriges, verraad en liefde. In september is de serie door ABC vernieuwd voor een tweede seizoen dat in de zomer van 2014 in Amerika uitgezonden zal worden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
28 oktober 2013, 21:50
Gaaf, die ga ik vast en zeker kijken, ik ben dol op series.
0
anonymous
28 oktober 2013, 23:20
Geweldige serie! Leuk dat het nu op Net 5 komt, ga ik zeker weer kijken
0
Maaike1973
29 oktober 2013, 14:29
Vrouwenseries...leuk! Ik zit er klaar voor.
0
anonymous
29 oktober 2013, 14:51
ben erg benieuwd hoopt dat ze het nivo va de britse series kunnen evenaren.vaak valt het dan tegen.
0
Log in om een reactie achter te laten