Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mistresses - Seizoen 2
8.5
Anonymous geeft Mistresses - Seizoen 2 een 8.5.

Mistresses - Seizoen 2

Na het schokkende einde van seizoen één was het een verademing dat de serie een tweede seizoen kreeg. De grote vraag na het eerste seizoen was natuurlijk voor wie Savi (Alyssa Milano, Charmed) zou kiezen. Zou ze gaan voor haar man Harry (Brett Tucker, McLeod's Daughters) of toch voor haar charmante collega Dom (Jason Winston George, Sunset Beach)? Zou haar kind het overleeft hebben en wie is nu eigenlijk de vader van haar ongeboren kind? Allemaal vragen die schreeuwden om een antwoord, en dat antwoord kwam er. Meteen in de eerste aflevering worden alle vragen beantwoord en begint de Mistresses-achtbaan aan zijn rit.

Savi moet in het tweede seizoen vooral op zoek naar zichzelf. De nasleep van het auto-ongeluk is enorm, ze moet na haar bijna-doodervaring weer terugkomen in het leven. Maar of dat het leven is wat ze gewend is? Hoe gaat ze om met de aanpassingen, de stress en de emotionele littekens die het ongeluk hebben achtergelaten. Haar zus Joss (Jes Macallan, Shameless) staat na het ongeluk van haar zus ook anders in het leven. Ze gaat aan de slag als partyplanner en geniet weer van het mannelijk schoon, nadat ze in seizoen één nog koos voor een vrouw. Als ze op een avond, terwijl ze aan het werk is, de charmante plastisch chirurg Scott (Justin Hartley, Revenge) ontmoet, verandert haar leven.

Naast de twee zussen spelen ook dit seizoen April (Rochelle Aytes Work it) en Karen (Yunjin Kim, Lost) een grote rol. Nadat Karen vorig seizoen te maken kreeg met de getraumatiseerde en gewelddadige zoon van haar ex-minnaar, moet ook zij het leven weer oppakken. Ze begint een eigen psychologiepraktijk aan huis, maar het verleden laat haar niet los. Ze wordt slachtoffer van haar eigen problemen. April probeert haar ex-man te vergeten. De uit de dood opgestane Paul verlaat haar leven en maakt plaats voor een nieuwe liefde: Daniel (Richard Whittle, The 100), maar is deze Daniel wel wie hij zegt te zijn?

Natuurlijk klinkt dit allemaal prachtig en lijkt het leven voor de vier vrouwen een sprookje. Niets is minder waar. Seizoen twee van Mistresses pakt je gelijk bij de hand en neemt je mee op reis naar de cliffhanger van de laatste aflevering. Ik vind het tweede seizoen van Mistresses nog mooier dan het eerste seizoen. De verhalen zijn emotioneler, volwassener en intenser. Er is meer romantiek, maar ook meer drama. Gelukkig komt er een derde seizoen van Mistresses, zodat we weten hoe het verder gaat na die zinderende finale. Helaas zal Alyssa Milano niet meer te zien zijn in het derde seizoen. Gelukkig hebben de overgebleven drie nog zoveel verhaallijnen, dus ik ga ervan uit dat ook seizoen drie weer prachtig zal worden.

Over de auteur, Anonymous

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten