Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede en laatste seizoen voor Netflix-comedy Mo

Netflix heeft besloten nog wat meer van Mo uit te zenden. De comediyserie is vernieuwd voor een tweede en laatste seizoen op de streamingdienst.

De serie is bedacht door Mo Amer en Ramy Youssef en heeft Amer, Teresa Ruiz, Farah Bsieso, Omar Elba en Tobe Nwigwe in de hoofdrollen. In de serie wordt een Palestijnse vluchteling (Amer) gevolgd op zijn reis naar asiel in de VS. Het eerste seizoen van acht afleveringen ging op 24 augustus 2022 in première. Een startdatum voor het laatste seizoen wordt in de toekomst bekendgemaakt.

Mo

Netflix onthulde meer over de serie in een persbericht:

"Netflix heeft vandaag aangekondigd dat Mo vernieuwd is voor een tweede seizoen dat de asielreis van Mo Najjar tot een einde brengt.

Mede-bedenker, uitvoerend producent en ster Mo Amer: "Ik ben dankbaar dat ik een universeel verhaal van strijd kan blijven vertellen dat betrekking heeft op zoveel vluchtelingen en miljoenen ondervertegenwoordigde mensen die over de hele wereld proberen gezien te worden en dat ik de mensen die van Mo Najjar hielden en voor Mo Najjar supporterden mee kan nemen voor de rit terwijl we dit hoofdstuk van zijn verhaal afsluiten."

Mo debuteerde op 24 augustus 2022 en kreeg lovende kritieken. De serie heeft sindsdien een Gotham Award gewonnen voor Breakthrough Television Under 40 Minutes en wordt geëerd op de AFI Awards van 2023. Mo Amer is ook genomineerd voor de 2023 Independent Spirit Awards in de categorie Best Lead Performance in a New Scripted Series.

Mo Amer zal zijn rol als Mo hernemen. Teresa Ruiz (Maria), Farah Bseiso (Yusra) en Omar Elba (Sameer) hernemen hun rol als vaste castleden.

Ramy Youssef, die de serie samen met Amer creëerde, keert terug als uitvoerend producent.

Eerste seizoen synopsis: Mo Najjar balanceert tussen twee culturen, drie talen en een hoop onzin als een Palestijnse vluchteling die één stap verwijderd is van het verkrijgen van asiel in de VS. Zijn familie - inclusief zijn veerkrachtige moeder en hilarisch ongefilterde broer - vlucht naar Houston, Texas. Mo past zich behendig aan zijn nieuwe wereld aan, maar het is moeilijk om vooruit te komen als je vastzit in de bureaucratie. De oprechte comedyserie is bedacht en geproduceerd door komieken Mo Amer (Ramy, Crashing (2017)) en Ramy Youssef (Ramy, Mr. Robot).

Het eerste seizoen wordt geproduceerd door A24, Harris Danow (Dead to Me, Daisy Jones & The Six), Luvh Rakhe (Dave, It's Always Sunny in Philadelphia) en regisseur Solvan "Slick" Naim (Power, Snowfall)."
Video on youtube
Vorige aflevering
Vamos
Vamos
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mo