Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Videoland deelt eerste beelden en premièredatum van Mocro Maffia: Taxi

Videoland trakteert Mocro Maffia-fans op de eerste beelden van Mocro Maffia: Taxi, de film over het personage gespeeld door Iliass Ojja.

Na het einde van het vijfde seizoen van Mocro Maffia was één van de grote vragen: hoe loopt het af met Younes, beter bekend als Taxi? Samira (gespeeld door Zineb Fallouk), zijn meedogenloze vrouw en de moeder van zijn kinderen, dwong haar man die overwoog kroongetuige te zijn tegen haar broer (Paus, gespeeld door Achmed Akkabi) tot een enkeltje Marokko.

15693 Mocro Maffia: Taxi

In Mocro Maffia: Taxi is te zien hoe Younes (foto) tot het uiterste moet gaan om in Marokko te overleven. Terwijl de spanning tussen hem en Samira's familie het kookpunt bereikt, waagt Taxi zich aan een gevaarlijke reis door het Atlasgebergte om een nieuwe drugslijn op te zetten tussen Noord-Afrika en Europa.

Die reis onderneemt Taxi niet alleen. Hij moet samenwerken met een onverwachte partner, die hij niet voor de volle honderd procent kan vertrouwen. Daarbij komen ze in confrontatie met rivaliserende bendes die geweld niet schuwen om hun nieuwe drugslijn te saboteren.

De film is de vierde spin-off van de succesvolle serie en is geregisseerd door Nasrdin Dchar, die Potlood speelde in de serie en in het vijfde seizoen afscheid nam van dat personage. Mocro Maffia: Taxi is vanaf vrijdag 23 augustus te zien bij Videoland. De film verschijnt in aanloop naar het zesde en laatste seizoen van de serie, dat later dit jaar verschijnt.

Je kunt de eerste beelden hieronder zien:
Video on youtube
Vorige aflevering
Je Praat Teveel
Je Praat Teveel
05x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mocro Maffia