Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Mocro Maffia krijgt een derde seizoen

Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.

In de aankondigingsvideo wordt er antwoord gegeven op de meest gestelde vraag: Komt er een seizoen drie? Vervolgens bevestigen de acteurs om de beurt, met een overtuigend antwoord, dat er zeker wel een derde seizoen komt. Hiermee is het derde seizoen van de misdaadserie Mocro Maffia aangekondigd. Het is alleen nog niet bekend wanneer het derde seizoen van start gaat op Videoland.

Het tweede seizoen ging 20 maart van start, eerder dan gepland. Het seizoen kwam eerder online, omdat veel mensen nu thuis zitten in verband met het coronavirus en de vraag naar het tweede seizoen daarom steeds groter werd. Het tweede seizoen van Mocro Maffia is volgens Videoland het best bekeken tv-seizoen van alle geschreven series, die zij zelf hebben ontwikkeld.



In Mocro Maffia maken drie beste vrienden samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Maar door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
Vorige aflevering
Je Praat Teveel
Je Praat Teveel
05x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
02 apr 2020 15:48 -
Vet! Geweldig! 💥💥💥🙏
Reageer
Mocro Maffia