Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Monarch: Legacy of Monsters onthult premièredatum en teaser

Apple TV's Monarch: Legacy of Monsters, gebaseerd op Legendary's Monsterverse, gaat binnenkort van start en de streamer heeft nu een premièredatum en teaser te pakken.

Na het daverende gevecht tussen Godzilla en de Titanen dat San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende onthulling dat monsters echt zijn, volgt Monarch: Legacy of Monsters een broer en zus die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheimzinnige organisatie Monarch te ontdekken.

Aanwijzingen leiden hen in de wereld van monsters en uiteindelijk in het konijnenhol naar legerofficier Lee Shaw (gespeeld door Kurt Russell en Wyatt Russell). Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en een halve eeuw later, wanneer Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De tiendelige serie beslaat drie generaties en onthult begraven geheimen.

14028 Monarch: Legacy of Monsters foto 4

De monsterserie gaat met twee afleveringen op vrijdag 17 november in première, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering op vrijdag tot en met 12 januari.

De cast wordt gecompleteerd door Anna Sawai (Pachinko), Kiersey Clemons (Easy), Ren Watabe, Mari Yamamoto (Pachinko), Anders Holm (Inventing Anna), Joe Tippett (Mare of Easttown) en Elisa Lasowski (Versailles).

Monarch: Legacy of Monsters is mede ontwikkeld en geproduceerd door Chris Black (Severance) en Matt Fraction (Marvel's Hawkeye).

Matt Shakman (Marvel's WandaVision) regisseert de eerste twee afleveringen en is uitvoerend producent naast Joby Harold en Tory Tunnell van Safehouse Pictures, Andy Goddard, Brad Van Arragon en Andrew Colville.

Hiro Matsuoka en Takemasa Arita produceren namens Toho Co., Ltd., de eigenaar van Godzilla. Toho licentieerde de rechten aan Legendary voor Monarch: Legacy of Monsters als natuurlijk bijproduct van hun langdurige relatie met de filmfranchise.

Hieronder vind je nog enkele first-look foto's en de teaser voor Monarch: Legacy of Monsters.

14028 Monarch: Legacy of Monsters foto 5

14028 Monarch: Legacy of Monsters foto 6
Video on youtube
Vorige aflevering
Beyond Logic
Beyond Logic
01x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_BlackBiker
09 sep 2023 12:22 - 09 sep 2023 13:30
Deze trailer en een aantal van de castingkeuzes overtuigen me. Ik ga dit zeker kijken. Daarnaast is het van Apple TV en die staan toch wel bekend om hun hoge production value. De trailer ziet er in elk geval al heel goed uit!
Reageer
avatar_superpassie9
09 sep 2023 19:04 -
Weet iemand of je al die films van Godzilla en Kong moet hebben gezien om de serie te volgen? Ik heb alle films wel op de plank liggen, maar nog niet gezien. Trailer ziet er inderdaad goed uit!
Reageer
avatar_Futsudo
09 sep 2023 19:13
De serie speelt zich ergens af na de film Godzilla uit 2014.
Reageer
avatar_BlackBiker
09 sep 2023 19:43
De organisatie waar deze serie over gaat, Monarch, komt voor het eerst voor in de recente filmserie en speelt vooral in King of the Monsters een grote rol. Deze eerst kijken kan helpen om de mythologie misschien beter te begrijpen. En als je ze toch hebt liggen. Is een leuk avondje videomarathon :-)
Reageer
avatar_superpassie9
10 sep 2023 12:02
Dank voor jullie reacties! Dan lijkt mij dit inderdaad het goede moment om de films te gaan kijken :)
Reageer
Monarch: Legacy of Monsters