Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven voor Monarch: Legacy of Monsters van Apple TV+

Monarch: Legacy of Monsters komt binnenkort naar Apple TV+. De streamingdienst heeft een nieuwe trailer vrijgegeven.

De serie, met in de hoofdrollen Kurt Russell (Marvel's What If...?), Wyatt Russell (Marvel's The Falcon and the Winter Soldier), Anna Sawai (Pachinko), Kiersey Clemons (Easy), Ren Watabe, Mari Yamamoto (Pachinko), Anders Holm (Inventing Anna), Joe Tippett (Mare of Easttown) en Elisa Lasowski (Versailles), volgt twee broers en zussen die de Monarch-organisatie onderzoeken na de vernietiging van San Francisco.

14179 Monarch

Apple TV+ heeft in onderstaand persbericht meer over de serie bekendgemaakt:

"Vandaag hebben Apple TV+ en het creatieve team achter Monarch: Legacy of Monsters de trailer voor de langverwachte serie onthuld en een voorproefje gedeeld van de uitgebreide nieuwe serie, gebaseerd op Legendary's Monsterverse. Met Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett en Elisa Lasowski in de hoofdrollen, gaat Monarch: Legacy of Monsters wereldwijd in première met de eerste twee afleveringen op vrijdag 17 november op Apple TV+, gevolgd door elke vrijdag een aflevering tot en met 12 januari.

Monarch: Legacy of Monsters-uitvoerend producenten Chris Black en Matt Fraction, uitvoerend producent Tory Tunnell, uitvoerend producent en regisseur Andy Goddard, castingdirecteur Ronna Kress en VFX-supervisor Sean Konrad kwamen samen voor het speciale gesprek en de screening op New York Comic Con, gemodereerd door entertainmentjournalist Scott Mantz.

Na het daverende gevecht tussen Godzilla en de Titanen dat San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende onthulling dat monsters echt zijn, volgt Monarch: Legacy of Monsters een broer en zus die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheimzinnige organisatie Monarch te ontdekken. Aanwijzingen leiden hen in de wereld van monsters en uiteindelijk in het konijnenhol naar legerofficier Lee Shaw (gespeeld door Kurt Russell en Wyatt Russell).

Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en een halve eeuw later, waar Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De dramatische saga - die drie generaties omspant - onthult verborgen geheimen en de manieren waarop epische, wereldschokkende gebeurtenissen in ons leven kunnen nagalmen.

Monarch: Legacy of Monsters is mede ontwikkeld en geproduceerd door Chris Black en Matt Fraction. Matt Shakman regisseert de eerste twee afleveringen en is uitvoerend producent naast Joby Harold en Tory Tunnell van Safehouse Pictures, Andy Goddard, Brad Van Arragon en Andrew Colville. Hiro Matsuoka en Takemasa Arita produceren namens Toho Co., Ltd., de eigenaar van Godzilla. Toho heeft de rechten voor Monarch: Legacy of Monsters als een natuurlijk bijproduct van hun langdurige relatie met de filmfranchise.

Legendary Entertainment's Monsterverse is een episch entertainment universum van onderling verbonden verhalen die de meest titanische natuurkrachten van de populaire cultuur samenbrengen.

Wees getuige van de grootste overlevingsstrijd van de mensheid terwijl we vechten voor onze wereld in het aangezicht van een catastrofale nieuwe realiteit - de monsters uit onze mythen en legenden zijn echt. Beginnend in 2014 met Godzilla en verder met 2017's Kong: Skull Island, 2019's Godzilla: King of the Monsters en 2021's Godzilla vs. Kong, de Monsterverse heeft bijna twee miljard dollar wereldwijd verzameld aan de box office en wordt steeds groter, met het langverwachte vervolg Godzilla x Kong: The New Empire."

Hieronder kun je de trailer voor Monarch: Legacy of Monsters bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Beyond Logic
Beyond Logic
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Monarch: Legacy of Monsters