Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Winning Time-actrice Ari Graynor gecast in Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

Ari Graynor (Winning Time: The Rise of the Dynasty Lakers) heeft zich aangesloten bij Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is het tweede seizoen van Ryan Murphy en Ian Brennan's waargebeurde misdaad anthologieserie voor Netflix.

Graynor speelt Leslie Abramson, een van de meest prominente verdedigingsadvocaten in Los Angeles in de jaren tachtig en negentig, die de hoofdadvocaat werd van Erik Menendez.



In Monsters voegt Graynor (foto) zich bij Nicholas Chavez (General Hospital) en Cooper Koch (Power Book II: Ghost), die respectievelijk Lyle en Erik spelen, en bij Javier Bardem (No Country For Old Man) en Chloë Sevigny (Poker Face), die hun ouders spelen. Nathan Lane (Only Murders in the Building) speelt de rol van Dominick Dunne.

Graynor was onlangs te zien in een belangrijke terugkerende rol in Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty voor HBO. Haar andere eerdere rollen zijn in onder andere Surface van Apple TV, Mrs. America van FX, I'm Dying Up Here van Showtime en de legendarische serie The Sopranos van HBO.

Murphy en Brennan produceren samen met Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, David McMillan, Louise Shore en Carl Franklin.

In 1989 vermoordden Lyle en Erik Menendez hun ouders Jose en Kitty in hun huis in de buurt van Los Angeles. Hoewel ze in eerste instantie niet als hoofdverdachten werden gezien, werd er in de maanden daarna een onderzoek naar hen ingesteld en uiteindelijk bekenden ze vadermoord, terwijl ze tegelijkertijd beweerden dat hun daden voortkwamen uit jaren van fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun vader.

Hun eerste van twee rechtszaken, uitgezonden op Court TV, hield de natie in zijn greep, net als het proces van O.J. Simpson in 1994, en wordt verondersteld een rol te hebben gespeeld in de hedendaagse fascinatie voor 'true crime'. De aanklager voerde aan dat het tweetal in feite uit was op het erven van het miljoenenvermogen van hun vader en de gebroeders Menendez werden in 1996 veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf zonder kans op vervroegde vrijlating.

Het eerste seizoen van de anthologieserie, Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, had Evan Peters in de hoofdrol als de beruchte seriemoordenaar. De serie debuteerde in september 2022 en werd een van de populairste Engelstalige Netflix-series ooit. Dit leidde ertoe dat Netflix groen licht gaf voor twee vervolgseizoenen, waarva Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story de eerste is.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story debuteert in 2024.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story