Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ryan Murphy's Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story rond zijn cast af met nieuwe castleden

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, het tweede seizoen van Ryan Murphy en Ian Brennan's anthologieserie voor Netflix, heeft zijn cast compleet.

Dallas Roberts, Jason Butler Harner en Enrique Murciano en nog tien andere acteurs maken deel uit van de nieuwste lichting.

14881 Dallas Roberts, Jason Butler Harner & Enrique Murciano

Roberts (foto links) speelt Dr. Jerome Oziel, de zelfbeschermende en niet geheel volgens het boekje werkende therapeut die Erik Menendez bezoekt na de moord op zijn ouders.

Harner (foto midden) vertolkt rechercheur Les Zoeller, de Beverly Hills PD rechercheur die verantwoordelijk is voor de zaak van de Menendez-moorden, en is een gevatte, logische man die achter de waarheid aanzit.

Murciano (foto rechts) is Carlos Baralt, een veramerikaniseerde Cubaanse immigrant, professor en advocaat, oom van de gebroeders Menendez en zwager van Jose Menendez, en de uitvoerder van het testament van Menendez.

Michael Gladis speelt Tim Rutten, Drew Powell portretteert rechercheur Tom Linehan, Charlie Hall is Craig Cignarelli, Gil Ozeri speelt Dr. William Vicary, Jeff Perry portretteert Peter Hoffman, Tessa Auberjonois is Dr. Laurel Oziel, Tanner Stine speelt Perry Berman, Larry Clarke portretteert Brian Andersen, Jade Pettyjohn is Jamie Pisarcik en Marlene Forte portretteert Marta Cano.

Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde cast Javier Bardem als Jose Menendez, Chloë Sevigny als Kitty Menendez, Nicholas Alexander Chavez als Lyle Menendez, Cooper Koch als Erik Menendez, Nathan Lane als Dominick Dunne, Ari Graynor als Leslie Abramson en Leslie Grossman als Judalon Smyth.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story zal in 2024 in première gaan.

Murphy en Brennan produceren samen met Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, David McMillan, Louise Shore en Carl Franklin.

In 1989 vermoordden Lyle en Erik Menendez hun ouders Jose en Kitty in hun huis in de buurt van Los Angeles. Hoewel ze in eerste instantie niet als hoofdverdachten werden gezien, werd er in de maanden daarna een onderzoek naar hen ingesteld en uiteindelijk bekenden ze vadermoord, terwijl ze tegelijkertijd beweerden dat hun daden voortkwamen uit jaren van fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun vader.

Het eerste van twee rechtszaken, uitgezonden op Court TV, hield de natie in zijn greep, net als het proces van O.J. Simpson in 1994, en er wordt aangenomen dat het een rol heeft gespeeld in de hedendaagse fascinatie voor 'true crime'. De aanklager voerde aan dat het tweetal in feite uit was op het erven van het miljoenenvermogen van hun vader en de gebroeders Menendez werden in 1996 veroordeeld tot levenslang zonder kans op vervroegde vrijlating.

Het eerste seizoen van de anthologie, Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, had Evan Peters in de hoofdrol als de beruchte seriemoordenaar. De serie debuteerde in september 2022 en werd een van de populairste Engelstalige Netflix-series ooit. Dit leidde ertoe dat Netflix groen licht gaf voor twee vervolgseizoenen, Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is de eerste.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story