Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe teaser vrijgegeven voor Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story van Netflix

Nieuwe teaser vrijgegeven voor Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story van Netflix

De nieuwe teaser voor de Netflix-serie van Ryan Murphy komt voor de release op 19 september op de streamer.
De nieuwe teaser voor het tweede seizoen van Monster van Netflix en Ryan Murphy onderzoekt de beweringen van de echte broers Lyle en Erik Menendez dat ze jarenlang seksueel misbruikt zijn door hun vader, José Menendez.

15933 Monsters: The Lyle and Kyle Menendez Story

De teaser voor Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story opent met een familieportret en een lachende Kitty Menendez, gespeeld door Chloë Sevigny, die haar man José (Javier Bardem) met een stille opmerking vraagt: "Ik moet weten wat er aan de hand is met jou en de jongens."

Nieuwkomers Nicholas Alexander Chavez en Cooper Koch, die respectievelijk de broers Lyle en Erik uitbeelden, staan zwijgend en met hun eigen glimlach over de schouders van hun ouders op de achtergrond. "Het is voorbij. Stop. Ik ga deze familie herstellen," antwoordt José voordat hij en zijn vrouw opstaan en de fotosessie verlaten.

Tijdens hun oorspronkelijke proces in 1993 voor de moord op hun ouders beweerden de broers Menendez dat ze José en Kitty Menendez uit zelfverdediging hadden neergeschoten nadat ze jarenlang seksueel waren misbruikt door hun vader en met medeweten van hun moeder. De teaser eindigt met de Menendez broers in een omhelzing.

"Nu zijn we nog maar met z'n tweeën," vertelt de ene broer aan de andere.

Het tweede seizoen van de serie Monsters heeft een synopsis die luidt als volgt: "Terwijl de aanklager beweerde dat ze hun familiefortuin wilden erven, beweerden de broers - en tot op de dag van vandaag, nu ze levenslang uitzitten zonder kans op vervroegde vrijlating - dat hun daden voortkwamen uit angst voor een leven lang fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun ouders.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story duikt in de historische zaak die de wereld op zijn kop zette en de weg vrijmaakte voor de hedendaagse fascinatie van het publiek voor waargebeurde misdaad: Wie zijn de echte monsters?

De cast van het tweede seizoen bestaat verder uit Nathan Lane, die de rol van onderzoeksjournalist Dominick Dunne speelt, en Ari Graynor als strafrechtadvocaat Leslie Abramson. De zaak Menendez was een mediasensatie in het begin van de jaren '90 en Monsters is de laatste die het verhaal voor het scherm bewerkt.

Fox en CBS zonden televisiefilms uit over de moorden in 1994, Lifetime bracht Menendez: Blood Brothers in 2017 en Law & Order: True Crime op NBC besteedde ook aandacht aan de zaak, met Edie Falco in de rol van Abramson. De documentaire Menendez + Menudo: Boys Betrayed van Peacock uit 2023 ging over Roy Rosselló, een voormalig lid van de boyband Menudo, die beweert dat José Menendez hem seksueel misbruikte toen hij een tiener was.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten