Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Streamz toont mysterieuze teaser van Moresnet met Boris Van Severen

Streamz toont mysterieuze teaser van Moresnet met Boris Van Severen

In november is de serie Moresnet exclusief te zien op Streamz.
In de teaser maken we kennis met Ben (Boris Van Severen) die na de dood van zijn vader terugkeert naar zijn geboortedorp Moresnet. Samen met zijn jeugdvrienden besluit hij een tijdscapsule op te graven die ze exact 22 jaar eerder hebben begraven. Daarin vinden ze het oude dagboek van Ben's broer Daan (Arend Pinoy). Op de laatste pagina van dat dagboek ontdekt Ben een namenlijst met de sterfdata van zijn vrienden met als eerste naam Anke (Joke Emmers). Hoe kwam de lijst in het dagboek terecht? Waarom hún namen? Wat is er 22 jaar geleden gebeurd? Ontdek vanaf 7 november deze gloednieuwe fictieserie exclusief op Streamz.

Na de dood van zijn vader keert Ben Schotz, een man getekend door zijn verleden, terug naar zijn geboortedorp Moresnet. Samen met zijn jeugdvrienden, waaronder de journaliste Zoë Kuypers, besluit hij om een tijdscapsule op te graven die ze 22 jaar eerder begroeven. In die kist vinden ze het dagboek van Ben's broer Daan. Op de laatste pagina van dat dagboek ontdekt Ben een namenlijst... met de sterfdata van zijn vrienden. Binnen de tien dagen zal ieder van hen komen te overlijden. Hoe kwam deze lijst in dit 22 jaar oude dagboek terecht? En waarom hún namen?

Naast de Vlaamse cast bestaande uit onder andere Boris Van Severen (F*** You Very Very Much), Joke Emmers (Billie vs Benjamin), Arend Pinoy (2DEZIT) en Bram De Win (Flikken), zien we ook internationale topacteurs- en actrices verschijnen, waaronder Leonie Benesch (het Oscar-genomineerde The Teachers Lounge), Jade Olieberg (De Club), Nicky De Jong,​ Pierre Bokma (De Joodse Raad), Emma Nova (Bonnie & Bonnie) en Brigitte Hobmeier (Souls).

De thriller reeks Moresnet werd geregisseerd door Frank Van Passel en werd geschreven door Jef Hoogmartens. De reeks werd ​ gecreëerd door Jef Hoogmartens, Frank Van Passel en Jonas Van Geel.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten