Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bekende gastacteurs gestrikt voor Prime Video's Mr. & Mrs. Smith

Prime Video rondt de cast met bekende gastrollen af voor Mr. & Mrs. Smith, de herbewerking van de actiekomedie uit 2005 met Brad Pitt en Angelina Jolie in de hoofdrollen.

De serie, van medescheppers en uitvoerende producenten Donald Glover (Swarm, Atlanta) en Francesca Sloane (Atlanta, Fargo), heeft Glover in de hoofdrol als John Smith en Maya Erskine (PEN15) als Jane Smith.

Mr. & Mrs. Smith

Alexander Skarsgård (Big Little Lies), Eiza Gonzalez (From Dusk Till Dawn: The Series), Sarah Paulson (Ratched), Sharon Horgan (Bad Sisters), Ron Perlman (Sons of Anarchy), Billy Campbell (The Killing) en Úrsula Corberò (La Casa de Papel) maken ook deel uit van de acht afleveringen tellende serie. Ze voegen zich bij de eerder aangekondigde gaststerren Paul Dano (Escape at Dannemora), Michaela Coel (I May Destroy You), John Turturro (Severance), Parker Posey (The Staircase) en Wagner Moura (Shining Girls).

In deze versie van Mr. & Mrs. Smith krijgen twee eenzame vreemdelingen een baan bij een mysterieus spionagebureau dat hen een glorieus leven biedt vol spionage, rijkdom, wereldreizen en een gedroomde appartement in Manhattan. Het addertje onder het gras? Nieuwe identiteiten in een gearrangeerd huwelijk als Mr. en Mrs. John en Jane Smith.

Nu ze getrouwd zijn, moeten John en Jane elke week een risicovolle missie uitvoeren terwijl ze ook een nieuwe mijlpaal in hun relatie moeten bereiken. Hun ingewikkelde dekmantel wordt nog ingewikkelder als ze echte gevoelens voor elkaar krijgen. Wat is riskanter: spionage of een huwelijk?

Glover speelt niet alleen de hoofdrol, maar is ook medebedenker en uitvoerend producent van de serie onder zijn algemene deal met Amazon Studios. Francesca Sloane is medebedenker, uitvoerend producent en showrunner. Yariv Milchan en Michael Schaefer van New Regency produceren ook. Amazon Studios is de studio.

Mr. and Mrs. Smith gaat vrijdag 2 februari in première op Prime Video.

Hieronder kun je de trailer voor Mr. & Mrs. Smith bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
A Breakup
A Breakup
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr. & Mrs. Smith