Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Mr. Robot stopt na vierde seizoen

De dramaserie Mr. Robot van USA Network stopt. Het eerder aangekondigde vierde seizoen zal tevens de laatste worden en is te zien in 2019.

Volgens bronnen zal het laatste seizoen uitgebreider worden dan de voorgaande seizoenen met in totaal twaalf afleveringen, schrijft The Hollywood Reporter.

In eerste instantie zou het vierde seizoen van de serie uit acht afleveringen bestaan. Mr. Robot gaat over een jonge computerprogrammeur die moeite heeft met het leggen van contacten, maar via een hackgemeenschap alsnog in contact komt met andere mensen. Hij wordt ontdekt door Mr. Robot, een mysterieuze anarchist die grootse plannen met hem heeft.

"Toen ik voor het eerst de wereld van Mr. Robot creëerde, dacht ik dat het een nichetelevisieserie zou worden met een kleine cultstatus. In de afgelopen drie jaar is het zo veel meer geworden", aldus regisseur Sam Esmail.

"Vanaf de eerste dag werk ik toe naar één conclusie - en bij het aanbreken van het komende seizoen van Mr. Robot heb ik besloten dat die conclusie hier eindelijk is."

Video on youtube
Vorige aflevering
Hello, Elliot
Hello, Elliot
04x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
30 aug 2018 10:34 - 30 aug 2018 15:06
Speltip 9: Weet wanneer je moet stoppen.. en Sam Esmail weet wanneer. Uitstekende keuze.

Ik ging er ook vanuit dat dit het mogelijk laatste seizoen zou zijn want Sam Esmail heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het verhaal na 4 of 5 seizoenen stopt. Hij gaf ook het volgende aan in een eerder interview:
"I've always said it's four or five seasons, and I've said that because I think it's somewhere in between,"
Reageer
avatar_renzoroy
30 aug 2018 17:52
Dat zei Eric Kripke ook over Supernatural en die beginnen binnenkort al aan het 14e seizoen :P :)
Reageer
avatar_RLS90
30 aug 2018 19:37
Wat sinds seizoen 5 niet meer goed is (op seizoen 8 na).
Reageer
avatar_ChillZZ
30 aug 2018 15:07 -
grote kans dat de mogelijke verhaallijnen voor een 4de en 5de seizoen dus in 2x 6 afleveringen wordt gestopt, zodat de gehele serie een mooi afgerond geheel wordt.. prima!
Reageer
Mr. Robot