Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Bekende sterren als 'secretaresse' in reboot Murphy Brown

In 1998 werd de laatste aflevering uitgezonden van de komedieserie Murphy Brown. In 2018 zal hoofdrolspeelster Candice Bergen opnieuw in de huid kruipen van de sterverslaggeefster.

In 1988 ging de CBS-komedieserie Murphy Brown in première. Tien jaar lang volgde de kijker het leven van Murphy Brown, sterverslaggeefster voor het TV nieuwsmagazine FY1 in Washington. Ze is een pittige, zeer gewaardeerd televisiejournalist. Ze is ook een fanatiek liberaal en is daarom niet bepaald populair in het Witte Huis.

Ook in de reboot van de serie Murphy Brown zullen weer bekende sterren opduiken als de 'secretaresse' van de nieuwslezeres. Dat bevestigt hoofdrolspeelster Candice Bergen.

Embed from Getty Images
Candice Bergen

Onder meer Bette Midler, John F. Kennedy junior en Rosie O'Donnell doken tussen 1988 en 1998 op als de zoveelste rechterhand van het titelpersonage.

De inmiddels 72-jarige actrice hoopt met de reboot van de serie ook de journalistiek in een goed daglicht te kunnen zetten. "Nieuws wordt nu heel anders vergaard dan destijds, en het leek ons leuk om onze nieuwsshow te laten zien als een programma dat nog van de feiten uitgaat, en daarmee een beetje uit de mode is geraakt", aldus Bergen.
Vorige aflevering
Happy New Year
Happy New Year
11x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Murphy Brown