Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nederlandse Videoland-serie Máxima binnenkort ook te zien op Streamz en VTM

Het meest romantische en meeslepende liefdesverhaal van de Lage Landen is binnenkort ook bij Streamz en VTM te bekijken.

De prestigieuze fictiereeks Máxima, die vorige week nog maar in wereldpremière ging op het internationale festival Canneseries en vanaf vandaag te zien zal zijn bij Videoland, is binnenkort al wekelijks te zien op Streamz.

15209 Maxima foto 1

De Nederlandse reeks met internationale allures en een sterrencast om u tegen te zeggen, werd bij de bekendmaking meteen wereldnieuws en is internationaal al enorm gegeerd nog voor aflevering één ergens ter wereld te zien is.

Máxima vertelt in zes afleveringen het fascinerende levensverhaal van de - ondertussen - Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar 'American Dream' in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij onze Zuiderburen de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De serie start in 1999 in Sevilla, wanneer Máxima en Willem-Alexander elkaar voor het eerst ontmoeten op de Feria de Abril. Hoe reageer je als je ineens aan het dansen bent met iemand die een kroonprins blijkt te zijn? Wanneer je beseft dat er misschien wel toekomst in deze relatie zit… en dat dat betekent dat je koningin zal worden? Een eerste ontmoeting met de ouders van je partner is al spannend, maar hoe gedraag je je in godsnaam wanneer je schoonmoeder een koning is?

De verfrissende Argentijnse actrice Delfina Chaves is een plezier om naar te kijken en luisteren, en brengt niet alleen het hoofd van Willem-Alexander, vertolkt door Martijn Lakemeier, op hol.

Voor de grootse productie werden kosten noch moeite gespaard. Lakemeier en Chaves filmden onder andere in Buenos Aires, New York, Spanje, Nederland en ook in België. In het begin van hun relatie woonde Zorreguieta immers een jaar lang in Brussel, om in het grootste geheim te kunnen daten met Willem-Alexander. Het is maar één van de tot de verbeelding sprekende verhalen die vanaf maandag 29 april aan bod komen bij Streamz.

De kijker is dankzij de must-see fictiereeks, gebaseerd op het boek Máxima Zorreguieta: Moederland van Marcia Luyten, getuige van het meest romantische liefdesverhaal van de Lage Landen, en het meeslepende en intrigerende verhaal van een jonge, toffe en sterke vrouw die verliefd wordt. Maar de context maakt de liefde moeilijk…

De cast bestaat verder onder andere uit Elsie de Brauw als Koningin Beatrix, Sebastian Koch als prins-gemaal Claus, Valeria Alonso als Máxima's moeder Maria Pame, Daniel Freire als Máxima's vader Jorge Zorreguieta, Frank Lammers als Willibrord Frequin en Jacob Derwig als Thomas Wagenaar.

Máxima is vanaf maandag 29 april te zien op Streamz, elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering van de zesdelige reeks. Vanaf maandag 6 mei is de serie ook wekelijks om 21.55 te zien bij VTM en op VTM GO.

Hieronder kun je de trailer voor Máxima bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Aflevering 6
Aflevering 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Máxima