Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser beschikbaar voor laatste seizoen van Nancy Drew (2019)

De teaser voor het afscheidsseizoen van Nancy Drew (2019), dat woensdag 31 mei op The CW begint, neemt een angstaanjagende wending met spoken, spinnen en zelfs demonen.

The CW kondigde in oktober 2022 aan dat Nancy Drew (2019) zou eindigen met het vierde seizoen. Samen met de aankondiging beloofden de showrunners Noga Landau en Melinda Hsu Taylor degenen die de serie hadden gevolgd dat het laatste uitstapje "een waardige en klinkende afsluiting zou zijn" voor het bovennatuurlijke drama met Kennedy McMann, Leah Lewis, Maddison Jaizani, Tunji Kasim, Alex Saxon, Riley Smith en Scott Wolf.

Nancy Drew (2019)

De door The CW vrijgegeven nieuwe teaser voor Nancy Drew (2019) lijkt die belofte waar te maken. De teaser leunt op Nancy Drew (2019)'s horror aspecten, met gigantische spinnen, griezelige spoken en demonen. De adaptatie behoudt verder zijn zonnige presentatie en humor. De afleveringen zullen de volgende dag te streamen zijn op de app van The CW.

Op basis van de synopsis voor seizoen vier start Nancy (McMann) een onderzoek naar een groep vermiste lichamen van de begraafplaats van Horseshoe Bay, die zijn opgegraven en gestolen. Het is mogelijk, zoals de trailer laat zien, dat die lichamen zijn opgestaan. Terwijl Nancy zich steeds meer met deze vreemde zaak bezighoudt, leiden verschillende onverklaarbare paranormale misdaden de Drew Crew tot de conclusie dat de zonden uit het verleden van de stad terugkomen om de levenden te achtervolgen.

Maar er zijn ook persoonlijke ontwikkelingen die wachten op een oplossing in Nancy Drew (2019) seizoen vier. Nancy voelt zich in tweestrijd over haar gevoelens voor Ace (Saxon), van wie ze houdt, maar er is een langzaam brandende aantrekkingskracht tussen Nancy en de zoon van Ryan Hudsons nieuwste vijand. Nancy moet beslissen of deze nieuwe liefde de woede van haar vader waard is. Maar als het om Ace gaat, heeft ook hij misschien een nieuwe relatie.

Zo te horen en te zien aan de teaser, zal Nancy Drew (2019) haar mix van mysterie en romantiek in een horrorpakket gieten. Gezien de manier waarop The CW zich verwijdert van series voor jonge volwassenen dat het sinds zijn oprichting heeft gedefinieerd, is het goed dat de serie een passend afscheid krijgt dat trouw blijft aan wat het was.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Light Between Lives
The Light Between Lives
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Nancy Drew (2019)