Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nog een familielid van Pablo Escobar ongelukkig met Netflix-serie Narcos

Nog een familielid van Pablo Escobar ongelukkig met Netflix-serie Narcos

Al in juli 2016 scheef MijnSerie dat de broer van Pablo Escobar boos was op Netflix en geld wilde zien. Nu is de zoon van Escobar opgestaan, Juan Pablo Escobar: “De serie is een belediging voor de slachtoffers en voor heel Colombia.” Juan heet tegenwoordig Sebastian Marroquin en hij heeft maar liefst 28 fouten kunnen ontdekken in het tweede seizoen van Narcos.

Het tweede seizoen is volgens Netflix niet geheel waarheidsgetrouw, maar kennelijk heeft Sebastian daar overheen gelezen. Er staat letterlijk: “This dramatization is inspired by true events, However, certain scenes, characters, names, businesses, incidents, locations and events have been fictionalized for dramatic purposes.” Het tweede seizoen gaat over de laatste wapenfeiten van Pablo Escobar en Sebastian Marroquin is niet gecharmeerd over de gebeurtenissen die zich ontvouwen. Sebastian Marroquin: “In naam van mijn land wil ik enkele zware fouten blootleggen in een serie die zichzelf 'waargebeurd' noemt. De serie is een belediging voor de slachtoffers en voor de geschiedenis."

Het bericht heeft hij op facebook gezet en in het twitter bericht hieronder kun je alle 28 ‘fouten’ nalezen in het Engels.

Narcos is inmiddels vernieuwd met een derde en vierde seizoen, dat over het Cali kartel zal gaan.

Ga jij kijken naar het derde en vierde seizoen van Narcos nu Pablo daar geen rol van betekenis meer in zal spelen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

CC11
13 september 2016, 13:35
Nu, het eerste seizoen strookte ook niet helemaal met de waarheid maar dat is duidelijk ook nooit de bedoeling geweest van Netflix of men had het wel anders aangepakt.

Het maakt natuurlijk dat "Narcos" veel vlotter wegkijkt dan een, mijn inziens betere, serie als "Pablo Escobar: El Patron del Mal" die ook op Netflix te zien is.

Het neemt allemaal niet weg dat Juan Pablo Escobar, die zo fier was over de daden van zijn vader dat hij tegenwoordig met een andere naam door het leven gaat, praktisch de ganse carrière van Pablo Escobar in pampers rond liep dus een autoriteit zou ik hem toch ook niet echt noemen.

De hele "heisa" is natuurlijk de goedkoopste en efficiëntste manier om zijn eigen boek te promoten.

En natuurlijk gaan we kijken, met of zonder Pablo !
1
anonymous
14 september 2016, 07:55
Als alles zou kloppen en waarheidsgetrouw zou zijn, zou het een documentaire zijn ;)
0
Log in om een reactie achter te laten