Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NCIS: Hawaii start productie aankomende week weer met LL Cool J als Sam Hanna

NCIS: Hawaii gaat weer in productie en brengt zijn traditionele zegening voor de serie terug.

De CBS-serie gaat op maandag 4 december weer filmen na een traditionele Hawaïaanse ceremonie, dezelfde manier waarop de opnames van seizoen één en twee begonnen.

De ceremonie gaat vooraf aan de start van het derde seizoen op maandag 12 februari. Moederserie NCIS keert begin december ook terug naar de productie voor dezelfde startdatum.



In het derde seizoen van de spin-offserie zal LL Cool J (foto) zijn rol als Sam Hanna uit NCIS: Los Angeles weer oppakken. Eerder dit jaar werd bekend dat de rapper en acteur mee zou doen aan het derde seizoen van de serie

LL Cool J verscheen in mei in de finale van seizoen twee als speciale gastacteur en dit komt nadat NCIS: Los Angeles eerder dit jaar na veertien seizoenen eindigde.

Hij zal naar verwachting deelnemen aan de zegening naast acteurs Vanessa Lachey, Alex Tarrant, Noah Mills, Jason Antoon, Yasmine Al-Bustami en Tori Anderson.

De serie speelt zich af aan de kust van Hawaii als de eerste vrouwelijke Special Agent van NCIS Pearl Harbor het commando overneemt. Zij en haar team moeten een evenwicht vinden tussen hun plicht tegenover familie en land en onderzoeken misdaden met een hoge inzet waarbij militair personeel, nationale veiligheid en de mysteries van het eiland zelf betrokken zijn. Het NCIS: Hawaii-team is een bekwame mix van mensen van het vasteland die naar de rust van de Stille Oceaan zijn verhuisd en doorwinterde plaatselijke bewoners die het verschil tussen mahalo en kapu kennen.

Matt Bosack, Jan Nash en Christopher Silber zijn de uitvoerende producenten. NCIS: Hawaii wordt geproduceerd door CBS Studios.
Vorige aflevering
Divided We Conquer (2)
Divided We Conquer (2)
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS: Hawaii