Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

CBS geeft premièredatum en eerste trailer vrij voor NCIS: Sydney

NCIS en NCIS: Hawaii zijn van het herfstschema afgehaald, maar CBS zal dit najaar nog steeds een NCIS-serie op een eiland hebben: NCIS: Sydney.

CBS heeft aangekondigd dat de aankomende Australische serie NCIS: Sydney van Paramount+ vanaf maandag 13 november te zien zal zijn om 22.00 uur.

In het herfstschema van CBS voor 2023, dat in mei werd onthuld, stond eigenlijk NCIS: Hawaii op maandag om 22.00 uur geprogrammeerd, na de hoofdserie NCIS om 21.00 uur. De aanhoudende stakingen in Hollywood veranderden de plannen van de omroepnetwerken, waardoor nu NCIS: Sydney het gat opvult van NCIS: Hawaii.

14023 NCIS: Sydney foto

Het netwerk heeft nu een trailer vrijgegeven voor NCIS: Sydney, met een aantal bekende beelden voor fans van de franchise - de kenmerkende NCIS-uniformen en actie op het water. Er is ook veel nieuw decor, met kenmerkende Australische vergezichten, waaronder de beroemde Sydney Harbor, en een kangoeroe.

NCIS: Sydney, gecreëerd en geproduceerd door Morgan O'Neill, ziet de internationale spanningen in de Indo-Pacific oplopen. Het briljante en eclectische team van Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie (AFP) worden geënterd in een multinationale taskforce om misdaden op zee onder controle te houden in het meest betwiste stukje oceaan ter wereld.

De Britse Olivia Swann (DC's Legends of Tomorrow) leidt het NCIS-deel van het team als NCIS Special Agent Michelle Mackey, samen met Aussie Todd Lasance (The Vampire Diaries) als haar 2IC AFP-tegenhanger, sergeant Jim 'JD' Dempsey. Ze worden vergezeld door Sean Sagar (Fate: The Winx Saga) als NCIS Special Agent DeShawn Jackson, Tuuli Narkle (Bad Behaviour) als AFP Verbindingsofficier Constable Evie Cooper, Mavournee Hazel (Halifax: Retribution) als AFP Forensisch Wetenschapper Bluebird 'Blue' Gleeson en William McInnes (Rake) als Dr Roy Penrose, AFP Forensisch Patholoog.

NCIS: Sydney is een lokale internationale coproductie voor CBS Studios. Het wordt geproduceerd door Endemol Shine Australia voor CBS Studios en Paramount Australia en buiten Australië gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hieronder kun je de trailer voor NCIS: Sydney bekijken.
Vorige aflevering
Blonde Ambition
Blonde Ambition
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS: Sydney