Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor aankomende NCIS cross-over

CBS' NCIS maakt zich op voor haar grote drievoudige cross-over met de spin-offs NCIS: Los Angeles en NCIS: Hawaii op maandag 9 januari.

De cross-over van NCIS zal draaien om een zeer persoonlijke zaak met een hoge inzet om een mysterieuze huurmoordenaar uit te schakelen. Teamleden van de verschillende divisies van NCIS komen samen in Washington, D.C., om aanwezig te zijn op een feest van een geliefde professor die les gaf aan meerdere leden van elk van de teams.

Op de vooravond van de viering wordt de professor dood aangetroffen na een schijnbare zelfmoord en zijn voormalige studenten vermoeden onmiddellijk dat er een misdaad in het spel is. Terwijl ze zijn verleden onderzoeken, ontdekken ze een mysterieuze huurmoordenaar, en hoe meer ze zich erin verdiepen, hoe groter het doelwit op hun rug wordt. Leden van het team worden plotseling ontvoerd en alle agenten moeten samenkomen om de moordenaar uit te schakelen en hun eigen mensen te redden.

NCIS

"Voor het eerst in haar twintigjarige geschiedenis zal 's werelds meest geliefde CBS-franchise een driedelig crossover-evenement hebben en we konden niet enthousiaster zijn om dit met de fans te delen," vertelt Christopher Silber, NCIS: Hawaii co-showrunner/uitvoerend producent. "Onze helden komen samen om afscheid te nemen van een geliefde mentor. Maar wat eenvoudig begint, bloeit uit tot een internationale samenzwering met vele lagen die drie steden omspant en waarbij elk van uw favoriete NCIS-personage moet meehelpen om de zaak rond te krijgen."

De castleden die meedoen aan de cross-over zijn Wilmer Valderrama, Gary Cole, Vanessa Lachey, Chris O'Donnell, LL Cool J, Yasmine Al-Bustami, Noah Mills en Sean Murray.

De avond begint met NCIS en de aflevering 'Too Many Cooks', gevolgd door NCIS: Hawaii met 'Deep Fake' en NCIS: Long Angeles sluit de avond af met 'A Long Time Coming'. Het speciale evenement zal ook te streamen zijn via Paramount+.
Vorige aflevering
Reef Madness
Reef Madness
21x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS