Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Cote de Pablo en Michael Weatherly keren terug naar NCIS-verse met nieuwe spin-off

Cote de Pablo en Michael Weatherly keren terug naar NCIS-verse met nieuwe spin-off

De NCIS-franchise breidt opnieuw uit - met een paar heel bekende gezichten uit het verleden.
Cote de Pablo en Michael Weatherly zijn klaar om de hoofdrollen te spelen in een ongetitelde spin-off van de serie, die zich afspeelt in Parijs, met hun rollen als respectievelijk Ziva David en Tony DiNozzo.

De bestelling voor de serie komt nadat Weatherly vorige week terugkeerde naar het vlaggenschip van de CBS-serie toen NCIS een eerbetoon bracht aan David McCallum.



De Pablo verliet NCIS in 2013 en Weatherly vertrok twee jaar later. In het verhaal van de serie verliet Tony de dienst om de dochter van hem en Ziva op te voeden na haar vermeende dood. Toen men jaren later ontdekte dat ze nog leefde (de Pablo maakte verschillende gastoptredens in seizoen 17), voltooide ze een laatste missie en werd ze herenigd met Tony en hun dochter in Parijs.

De nieuwe serie gaat vanaf daar verder. De logline van de serie luidt: "Wanneer Tony's beveiligingsbedrijf wordt aangevallen, moeten ze op de vlucht door Europa, proberen uit te vinden wie er achter hen aanzit en misschien zelfs leren om elkaar weer te vertrouwen, zodat ze eindelijk hun onconventionele lang en gelukkig leven kunnen hebben."

"We praten al jaren over dit verhaal en nu met John McNamara aan het roer, zijn we er klaar voor," zeiden Weatherly en de Pablo in een verklaring. "De wereld van Tony en Ziva (en dochter Tali) belooft een achtbaan vol actie te worden, gevoed door liefde, gevaar, tranen en gelach. We willen ook de fans van over de hele wereld bedanken die de 'TIVA' beweging jarenlang hebben gesteund. Tot op de dag van vandaag zeggen ze ons gedag in supermarkten en op straat om ons te vertellen hoeveel deze personages voor hen betekenen en om te vragen wat Tony en Ziva nu van plan zijn. Dit is voor jullie."

Zoals alle series in de NCIS-franchise, zal de spin-off geproduceerd worden door CBS Studios. John McNamara schreef de première-aflevering en zal optreden als showrunner, uitvoerend producent samen met de twee sterren, Laurie Lieser, Christina Strain en Shelley Meals.
"Ik ben ongelooflijk enthousiast om met Cote en Michael in het NCIS-universum te stappen en ik vind het geweldig om het vanuit een paar nieuwe hoeken te verkennen", aldus McNamara. "Gezien het feit dat de franchise zo'n wereldwijde sensatie is, vind ik het fenomenaal dat CBS Studios en Paramount+ ons groen licht hebben gegeven om in Europa te filmen. Wat betreft de titel van deze serie, als ik je zou vertellen wat die is, zou ik de spionagewet overtreden."

De nog ongetitelde serie van Paramount+ wordt de eerste NCIS-serie die op streaming wordt uitgezonden. De originele serie is bezig aan zijn 21e seizoen op CBS, waar het op maandagavond overgaat in NCIS: Hawaii. NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans hebben beide een lang leven gehad op CBS en de eerste internationale editie van de serie, NCIS: Sydney, ging afgelopen herfst in Australië en de VS in première. De vijf series hebben tot nu toe samen 993 afleveringen uitgezonden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
1 maart 2024, 13:23
Ik heb nooit super veel afleveringen gezien van NCIS maar dit waren wel veruit de meest interessante en leuke karakters. Ik kan mij ook niet herinneren dat ik nog afleveringen heb gekeken nadat Michael Weatherly weg ging.
1
Stonywolf
4 maart 2024, 12:40
Kunt u zeggen wanneer deze reeks hier in Belgie op de buis komt?
0
Log in om een reactie achter te laten