Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prequelserie NCIS: Origins cast Austin Stowell als een jonge Leroy Jethro Gibbs

Prequelserie NCIS: Origins cast Austin Stowell als een jonge Leroy Jethro Gibbs

Austin Stowell kruipt in de huid van Mark Harmons kenmerkende NCIS-personage Leroy Jethro Gibbs.
De nieuwe serie, verteld door Harmon, begint in 1991, jaren voor de gebeurtenissen van NCIS, en vertelt over de jongere jaren van Leroy Jethro Gibbs.

Stowell is gecast als de jonge Gibbs in NCIS: Origins, de prequel van de oorspronkelijke NCIS, die een direct-naar-serie order heeft voor het uitzendseizoen 2024-2025. De productie is in handen van CBS Studios.



In de serie begint Gibbs (Stowell, foto) zijn carrière als nieuwbakken speciaal agent in het prille NIS-kantoor in Camp Pendleton, waar hij zijn plaats verovert in een ruig team onder leiding van NCIS-legende Mike Franks.

Stowells serierollen omvatten ook de gelimiteerde serie A Friend of the Family (Peacock), Catch-22 (Hulu) en het aankomende Three Women (Starz). In speelfilms was hij te zien in Bridge of Spies van Steven Spielberg, Whiplash van Damien Chazelle, de psychologische thriller Swallow en de romantische komedie The Hating Game, die hij ook produceerde.

Mark Harmon en zijn zoon Sean Harmon, die Gibbs portretteerde in flashbacks in NCIS en een drijvende kracht was achter de prequel, produceren samen met David J. North en Gina Lucita Monreal, die de première-aflevering meeschrijven en als co-showrunners optreden.

NCIS: Origins is een van de twee nieuw aangekondigde uitbreidingen van de steeds groeiende NCIS-franchise van CBS Studios, samen met een Europese Tony & Ziva-spinoff met Michael Weatherly en Cote De Pablo voor Paramount+. Ze voegen zich bij de hoofdserie, nu in zijn 21ste seizoen, NCIS: Hawaii, nu in seizoen 3 en de eerste internationale serie van de franchise, NCIS: Sydney.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten