Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NCIS en The Neighborhood vernieuwd door CBS

NCIS en The Neighborhood vernieuwd door CBS

CBS heeft NCIS en The Neighborhood vernieuwd voor het uitzendseizoen 2024-25.
NCIS staat al achttien van de twintig volledige seizoenen in de top 20 en was de afgelopen vijf opeenvolgende seizoenen - en dertien van de afgelopen veertien - het nummer 1 drama. NCIS, dat nu aan zijn 21ste seizoen bezig is, is dit seizoen het nummer 2 amusementsprogramma, na alleen Tracker op CBS. Met de vernieuwing is NCIS aan zijn 22ste seizoen toe.

The Neighborhood

The Neighborhood heeft tot nu toe gemiddeld 5,83 miljoen kijkers en is de op twee na beste komedie op tv. Deze vernieuwing brengt de sitcom naar het zevende seizoen.

"The Neighborhood en NCIS zijn de allerbeste definitie van een CBS-komedie en -drama," zegt Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment. "Ze belichamen authentieke verhalen met hart, humor en familiedynamiek. We zijn er trots op dat ze volgend seizoen terugkomen."

Eerder vandaag kondigde CBS aan dat het FBI, FBI: Most Wanted en FBI: International heeft vernieuwd.

FBI is voor drie jaar vernieuwd, waarmee het tot en met het negende seizoen duurt. FBI: Most Wanted komt terug voor het zesde seizoen en FBI: International is vernieuwd met het vierde seizoen.

Vorige maand werd Fire Country vernieuwd voor een derde seizoen, NCIS: Sydney werd vernieuwd met seizoen twee en Tracker werd opgepikt voor seizoen twee.

Er is nog niets bekend over de toekomst van The Equalizer, dat aan zijn vierde seizoen bezig is.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
10 april 2024, 18:52
Man, 22 seizoenen voor wat in de basis een redelijk standaard procedurele crimeserie is. En waar dan ook nog met regelmaat vaste castleden verdwijnen en worden vervangen. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ik vind het fantastisch dat NCIS het zo lang, en met een constante hoge kwaliteit, weet vol te houden.
Ik weet nu al dat ik weer met veel plezier naar het 22e seizoen ga kijken :-)
1
Log in om een reactie achter te laten