Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NCIS spin-offserie over Tony & Ziva krijgt officiële serietitel

NCIS spin-offserie over Tony & Ziva krijgt officiële serietitel

De NCIS spin-off over Tony & Ziva van Paramount is niet langer zonder titel. Het netwerk heeft er lang over nagedacht, maar is nu met een officiële titel gekomen.
De twee hoofdrolspelers van de Europese serie, Michael Weatherly en Cote de Pablo, hebben dinsdag op Zoom de naam van de afsplitsing onthuld.

Na te hebben verwezen naar een paar titels die waren genoemd, NCIS: Europe en NCIS: Trust No One, kondigde het duo aan dat de officiële titel van hun nieuwe serie NCIS: Tony & Ziva zal zijn.

15317 Tony & Ziva van NCIS

"Het maakt het echt makkelijk omdat de fans precies weten wat de serie is. Het gaat over Tony en Ziva in Europa," zei de Pablo.

De spin-offserie vol actie, die tien afleveringen zal duren, volgt Tony (Weatherly) en Ziva (de Pablo) terwijl ze op de vlucht zijn door het Oude Continent.

Het filmen van de serie - de tweede uitbreiding van de NCIS-franchise buiten de VS na NCIS: Sydney - begint deze zomer in Boedapest. John McNamara is de schrijver/showrunner.

In de NCIS-reeks van het moederschip verliet Tony (Weatherly), na de vermeende dood van Ziva (de Pablo), het NCIS-team om hun dochter op te voeden. Jaren later werd Ziva levend teruggevonden, waardoor ze nog een laatste missie met het NCIS volbracht voor ze herenigd werd met Tony en hun dochter in Parijs.

Sindsdien - en waar we ze terugvinden in de nieuwe Paramount+ serie - voeden Tony en Ziva hun dochter Tali samen op. Wanneer Tony's beveiligingsbedrijf wordt aangevallen, moeten ze op de vlucht door Europa om erachter te komen wie er achter hen aanzit en misschien zelfs om te leren elkaar weer te vertrouwen, zodat ze eindelijk hun onconventionele lang en gelukkig leven kunnen hebben.

"Ik verwacht intriges, romantiek, een achtergrond van Europa, onmogelijke situaties die ons leven erg ingewikkeld zullen maken, maar op de een of andere manier ook iets over liefde," zei de Pablo.

Weatherly, de Pablo en McNamara produceren NCIS: Tony & Ziva samen met Laurie Lieser, Christina Strain en Shelley Meals. De serie wordt verdeeld door Paramount Global Content Distribution.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten