Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam (2018) seizoen vier komt binnenkort naar Netflix

Het is eindelijk zover. Het langverwachte vierde seizoen van New Amsterdam (2018) komt naar Netflix.

De ziekenhuisserie is ontzettend geliefd en het nieuwe seizoen is na een jaar wachten eindelijk klaar om naar de streamingdienst te komen.

New Amsterdam (2018)

New Amsterdam is de laatste jaren uitgegroeid tot een veelbekeken ziekenhuisserie. Zowel in Amerika als in Nederland zijn mensen gaan houden van Dr. Max Goodwin. Hij speelt tenslotte de hoofdrol in de serie die gebaseerd is op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital. Max doet er alles aan om medisch directeur te worden.

En mocht hem dat lukken, dan heeft hij al grootse plannen klaar liggen. Hij wil een van de oudste ziekenhuizen van Amerika namelijk hervormen door een halt toe te roepen aan bureaucratie. Goodwin komt er echter al snel achter dat dat niet zo makkelijk gaat als gehoopt. Ondertussen doet hij er wel alles aan om de levens van zijn patiënten te redden.

De rest van de hoofdcast bestaat in dit vierde seizoen uit Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims en Tyler Labine.

Exact een jaar later is het weer zover. Want op 1 juni 2023 zagen we het derde seizoen van New Amsterdam (2018) op Netflix verschijnen. En nu is het raak met het vierde seizoen. Want wederom is 1 juni de datum. 22 afleveringen zullen er verschijnen. Daarna is het nog wachten op het vijfde seizoen, die vermoedelijk in de zomer van 2025 zal verschijnen.
Vorige aflevering
How Can I Help?
How Can I Help?
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_RvT68
20 Mei 2024 12:34 -
En daar betaal.je dan voor. :S
Ik heb alle 5 seizoenen al op tv gezien.
Reageer
avatar_BIKlein
20 Mei 2024 12:54 -
Dit is toch oud nieuws??? Ik heb alle 5 seizoenen al gezien. Beetje mosterd na de maaltijd van Netflix
Reageer
avatar_wimotjuh
20 Mei 2024 14:45 -
Wordt weer genieten
Reageer
New Amsterdam (2018)