Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Nieuwe Buren

Schrijfster Saskia Noort is druk aan het schrijven. Ze vertelde aan Shownieuws dat er een vervolg komt op het succesvolle eerste seizoen van de dramaserie Nieuwe Buren. Op 14 september 2014 ging het eerste seizoen van Nieuwe Buren bij RTL 4 in première. Het eerste seizoen had tien afleveringen die gemiddeld 1,46 miljoen kijkers trok. Katja Schuurmans, Thijs Römer, Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans speelden de hoofdrollen. Wie er wel en niet terug zullen keren is nog niet bekend gemaakt. Ook weten we niet wanneer het tweede seizoen van Nieuwe Buren van start zal gaan.

Het is ook mogelijk dat Nieuwe Buren een Amerikaanse remake gaat krijgen. Homeland-producent Fox 21 heeft een optie genomen op de serie. Het zou kunnen dat het script voor de Amerikaanse markt aangepast gaat worden. Fox 21 hoopt dat Nieuwe Buren een internationaal succes gaat worden en heeft daarvoor de hulp ingeroepen van de schrijvers van Homeland.

Had jij verwacht dat Nieuwe Buren een tweede seizoen gaat krijgen? Denk jij dat de Amerikaanse remake een hit gaat worden?

Katja Schuurman en Thijs Römer
Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_seriefan90
17 dec 2015 17:12 -
ik hoop dat alle 4 de hoofdpersonages uit het eerste seizoen terug komen het was een hele spannende serie.
Reageer
avatar_anonymous
18 dec 2015 17:59 -
Ik denk niet dat Katja Schuurman en Thijs Romer nog terugkomen, Zeker omdat ze ook niet meer getrouwd zijn.... En zijn ze niet doodgeschoten aan het einde van de serie??
Reageer
avatar_seriefan90
20 dec 2015 10:56
we hebben ze niet dood zien gaan ze werden geraakt en vielen op de grond ik denk dat de mannen het overleefd hebben en de vrouwen niet er was uiteindelijk iemand die nog leefde zagen we.
Reageer
avatar_mrkm50
09 maa 2016 13:38 -
Ook benieuwd wie van de vier het overleeft en wie niet. Misschien van ieder koppel een en zo weer nieuwe twist in het verhaal.
Reageer
Nieuwe Buren