Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NCIS: Hawaii en FBI: International krijgen volledig seizoen bij CBS

NCIS: Hawaii en FBI: International krijgen volledig seizoen bij CBS

We hebben de eerste backorders voor de nieuwe series en ze zijn gegaan naar CBS' NCIS: Hawaii en FBI: International.
Het succes van de twee series, die tot nu toe dit seizoen tot de lichtpuntjes behoorden, onderstreept de waarde van populaire procedurele drama-franchises.

Hoewel ze een heel seizoen hebben gekregen, wordt het exacte aantal afleveringen van de nabestellingen van NCIS: Hawaii en FBI: International nog steeds afgerond, omdat netwerken nu flexibeler zijn met ordergroottes.



Zowel NCIS: Hawaii als FBI: International worden ondersteund door sterke lead-ins omdat ze de moederschipseries van hun franchises, respectievelijk NCIS en FBI, volgen. NCIS: Hawaii en FBI: International zijn de nummer 1 en nummer 2 van de meest bekeken nieuwe series onder het totale aantal kijkers in de meest actuele Nielsen-beoordelingen, met een gemiddelde van respectievelijk 8,05 miljoen en 7,88 miljoen kijkers. Andere nieuwe herfstseries waarvan de kijkcijfers al vroeg veelbelovend zijn, zijn NBC's high-concept drama La Brea , ABC's The Wonder Years reboot en CBS-komedie Ghosts.



"Deze twee geweldige nieuwe drama's hebben een geweldige start gemaakt", zegt Kelly Kahl, president van CBS Entertainment. “Ze hebben onze line-up op hun respectievelijke avonden aanzienlijk versterkt en verbeterd en genereren ook enorme stijgingen op onze streamingplatforms. We juichen de getalenteerde producenten, schrijvers en casts toe voor hun meeslepende verhalen en uitvoeringen, die duidelijk resoneren met de kijkers.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

eentje
13 oktober 2021, 17:23
Mooi nieuws had ze al op mijn lijstje staan om te kijken na mijn huidog
0
eentje
13 oktober 2021, 17:25
Na mijn huidige standaard series lijst. Feit dat ze volledig seizoen krijgen. Betekend vaak ook wel een tweede seizoen rn dat het niet van die eendagvlieg series zijn
0
Log in om een reactie achter te laten