Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wellicht geen vervolgen voor The Winchesters en Walker Independence

Wellicht geen vervolgen voor The Winchesters en Walker Independence

Tweede seizoenen van The Winchesters en Walker Independence gaan misschien niet gebeuren, aangezien The CW enkele veranderingen ondergaat onder nieuw leiderschap met een andere benadering van programmeren.
The Winchesters en Walker Independence krijgen beide geen extra afleveringsbestellingen voor hun eerste seizoen. Er zullen slechts dertien afleveringen van zowel The Winchesters als Walker Independence te zien zijn. The Winchesters wordt momenteel uitgezonden op dinsdagavond en Walker: Independence wordt uitgezonden op donderdag.

The Winchesters

The Winchesters (foto), een prequel-serie van het langlopende monsterdrama Supernatural, speelt zich af in de jaren zeventig en volgt jongere versies van John Winchester (Drake Rodger) en Mary Campbell (Meg Donnelly) terwijl ze verliefd worden en zoeken naar hun vermiste vaders. Hoewel de nadruk ligt op verschillende personages, is de prequel-serie nauw verbonden met de originele serie. Jensen Ackles (Dean Winchester in Supernatural) is de verteller in de serie, verschijnt af en toe voor de camera en is ook uitvoerend producent achter de schermen. Fan-favorieten van Supernatural maken ook gastoptredens.

Het oorspronkelijke verhaal van Walker Independence (foto onder) speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw en volgt Abby Walker (Katherine McNamara), een welvarende Bostonian wiens echtgenoot voor haar ogen wordt vermoord terwijl ze op reis naar het westen zijn, terwijl ze het pad kruist met Hoyt Rawlins (Matt Barr), een beminnelijke schurk op zoek naar een doel. De reis van Abby en Hoyt brengt hen naar Independence, Texas, een klein stadje met een grote toekomst.

Walker Independence
Is het gebrek aan bestellingen voor het hele seizoen van beide series een teken dat de drama's worden afgelast? Het is onduidelijk wat de toekomst van The CW-series zal zijn, gezien de recente overname door Nexstar Media Group. Netwerkhoofd Dennis Miller benadrukt aan de producenten en de acteurs van de series dat er geen beslissingen zijn genomen over een eventueel volgend seizoen.

Toch eindigen er dit seizoen vier The CW-scriptseries - The Flash (2014), Riverdale, Nancy Drew (2019) en DC's Stargirl - en de lijst zal naar verwachting groeien gedurende het seizoen 2022-2023. Er wordt gezegd dat het nieuwe management van The CW een licentievergoeding van 1 miljoen dollar per aflevering wil betalen voor originele scriptseries, wat een herstructurering van de deals met leveranciers CBS Studios en Warner Bros. Television vereist. Afleveringen kosten het netwerk doorgaans ongeveer 2 miljoen dollar per stuk.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

Flash
5 november 2022, 12:28
Er lopen wat series door elkaar heen in het artikel. Volgens mij gaat het over Walker: Independence (uit 2022), maar er wordt nu ook verwezen (met link en foto) naar Walker (uit 2021).
0
The_Phenom
5 november 2022, 13:57
Niks mis met het artikel, alleen is er een verkeerde foto geplaatst.
0
DAVE2804
5 november 2022, 14:25
Er is inderdaad per ongeluk een verkeerde foto van Walker i.p.v. Walker: Independence in het nieuwsbericht gekomen.
2
Mandy1966
5 november 2022, 21:31
Foto en links zijn gewijzigd.
1
loup
21 november 2022, 12:02
Jammer van Winchesters. Nu eerst 4 aflevering gezien, best wel goed.
0
Log in om een reactie achter te laten